search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:58
MENU CLOSE

«Αυτοψία» στη Βόρειο Εύβοια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

03.08.2016 05:30
«Αυτοψία» στη Βόρειο Εύβοια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Media

Τις πυρόπληκτες περιοχές στη Βόρεια Εύβοια (Λίμνη, Κατούνια, Μονή Γαλατάκη) θα επισκεφτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Τις πυρόπληκτες περιοχές στη Βόρεια Εύβοια (Λίμνη, Κατούνια, Μονή Γαλατάκη) θα επισκεφτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα ενημερωθεί για το μέγεθος της καταστροφής από εκπροσώπους της Τ.Α, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και φορείς των πληγέντων περιοχών.

Το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το νέο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Δήμαρχος Λίμνης: Κινητοποιήθηκε όλος ο κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς

Πάνω από 50.000 στρέμματα, κυρίως δάσος, έχουν καεί από τη μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε την ευρύτερη περιοχή στη Λίμνη Ευβοίας, εκτιμά ο δήμαρχος της περιοχής Χρήστος Καλυβιώτης.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Καλυβιώτης επισημαίνει τη μεγάλη κινητοποίηση όλου του κρατικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, «τον καλό συντονισμό που υπήρξε, με καλή συνεργασία, με αυτοθυσία». «Αν δεν υπήρχε αυτή η αντιμετώπιση θα είχαμε θρηνήσει και θύματα, αλλά και περιουσίες, σε μια τόσο μεγάλη πυρκαγιά δεν υπήρξε το παραμικρό», λέει χαρακτηριστικά, και ευχαριστεί όλες τις υπηρεσίες.

Ακόμη, απευθύνει έκκληση προς όλους τους επισκέπτες και φίλους του δήμου, να επισκεφθούν την περιοχή. «Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Να έρθουν οικογένειες να περάσουν πάρα πολύ καλά, έχουμε πολλά υπόλοιπα ωραιότατα δάση και πευκοδάση, και με πλατάνια. Τους προσκαλούμε να έρθουν, θα περάσουν πάρα πολύ καλά, και θα έχουν την ευκαιρία να δουν τι ζημιά κάνει μια πυρκαγιά για να προσέχουμε το περιβάλλον σαν τα μάτια μας», επισημαίνει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:58