search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:55
MENU CLOSE

Τσάνινγκ Τέιτουμ ο «γοργόνος»

03.08.2016 06:17
Τσάνινγκ Τέιτουμ ο «γοργόνος» - Media

Τον έχουμε δει στο ρόλο του μυστικού αστυνομικού, του στρίπερ και τώρα ήρθε η ώρα να τον δούμε και ως… γοργόνα.

 

Τον έχουμε δει στο ρόλο του μυστικού αστυνομικού, του στρίπερ και τώρα ήρθε η ώρα να τον δούμε και ως… γοργόνα.

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα εκδοχή της ταινίας «Η γοργόνα», παίζοντας το ρόλο της Ντάριλ Χάνα, ενώ η Τζίλιαν Μπελ θα αναλάβει το ρόλο του Τομ Χανκς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Deadline.

Ο Τέιτουμ θα είναι και παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Μπράιν Γκράζερ και τον Ρον Χάουαρντ, που ήταν ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1984.

Στην αρχική ταινία ο Άλεν Μπάουερ (Τομ Χανκς) είναι ένα μικρό αγόρι που δεν ξέρει κολύμπι. Μια γοργόνα θα τον σώσει από βέβαιο πνιγμό και μια μεταφυσική σχεδόν σύνδεση θα αρχίσει μεταξύ τους. Κανείς όμως δεν πιστεύει τον μικρό Άλεν και έτσι με τα χρόνια φτάνει να πιστέψει ότι το όλο περιστατικό ήταν δημιούργημα της φαντασίας του. Πολλά χρόνια αργότερα ο Άλεν θα πάει ξανά στη θάλασσα και θα κινδυνεύσει πάλι να πνιγεί. Μια όμορφη γυμνή κοπέλα (Ντάριλ Χάνα) θα τον σώσει. Είναι η γοργόνα των παιδικών του χρόνων, ο Άλεν όμως το αγνοεί. Η γοργόνα με το όνομα Μάντισον, θα βρεθεί τελικά με τον Άλεν και τότε θα τεθεί το δίλημμα αν θα ζήσουν στη στεριά ή κάτω από τη θάλασσα…

Η Τζίλιαν Μπελ έχει ξαναδουλέψει με τον Τέιτουμ στην ταινία «22 Jump Street» και το ριμέικ της Γοργόνας φαίνεται να είναι δική της ιδέα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:54