search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:46
MENU CLOSE

Ο Ολάντ «κρύβει» 500.000 ανέργους για να κερδίσει τις εκλογές

03.08.2016 09:03
Ο Ολάντ «κρύβει» 500.000 ανέργους για να κερδίσει τις εκλογές - Media

 

Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα Canard Enchaine ο γαλλικός ΟΑΕΔ απέκρυψε 500.000 ανέργους, ώστε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ να καταφέρει να κερδίσει τις εκλογές.

Όπως γράφει η εφημερίδα ο ειδικός εντεταλμένος του Φρανσουά Ολάντ για την ανεργία έδωσε εντολή στο δημόσιο φορέα απασχόλησης να επανεξετάσει τα κριτήρια και τα δεδομένα για τέσσερις κατηγορίες ανέργων, με στόχο την μείωση του συνολικού αριθμού των ανέργων στη Γαλλία.

Τα στοιχεία αυτά αφορούν δεδομένα του περασμένου Απριλίου και αφορούν κυρίως την ανεργία στους νέους. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ολάντ θέλησε να κρύψει 500.000 ανέργους ώστε να δείξει πως τα προγράμματα που ξεκίνησαν στην αρχή του έτους για τη διευκόλυνση των νέων ανέργων στην πρόσβαση στην αγορά εργασίας αποδίδουν. Στόχος του Ολάντ, σύμφωνα με την Canard Enchaine, είναι να αυξήσει τη δημοτικότητά του και άρα τις πιθανότητες του να κερδίσει τις εκλογές.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50