15/12/2018 19:33:58
7.12.2009

Προς υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου

Προς υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου - Media

Κύριε υπουργέ, βρισκόμαστε στην... ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εφημερίδα μας έλαβε αγωγή από τον νομικό σύμβουλο του υπουργείου σας κ. Αναστάσιο Μπάνο, επειδή εθίγη που γράψαμε ότι: «(...) αν αληθεύει μάλιστα η πληροφορία ότι χτύπησε απειλητικά το χέρι του στο τραπέζι άλλου υπουργού της κυβέρνησης, τότε μάλλον έχει παρεξηγήσει τον ρόλο του και ίσως να μην μπορέσει να τον προστατεύσει ούτε όποιος τον προώθησε στη θέση αυτή...».

Ζητάμε... συγγνώμη που δημοσιεύσαμε – και μάλιστα με επιφύλαξη – πληροφορίες για αλαζονικές συμπεριφορές κρατικών λειτουργών – εν προκειμένω για συνερ- γάτη σας – μιας και αυτό αποτελεί πάγια θέση του πρωθυπουργού, ο οποίος έχει μιλήσει και καταδικάσει τέτοια φαινόμενα... Εκτός και αν το υπουργείο Οικονομικών εξαιρείται των πρωθυπουργικών εντολών, είτε επειδή κάποιοι έχουν σηκώσει το φρύδι ως νέοι Γκαλμπρέιθ, ενώ κάποιοι άλλοι συμπεριφέρονται ως... Μοντεσκιέ! Βέβαια, υπάρχει και μια ακόμα εκδοχή: να μην έχετε πάρει χαμπάρι ότι συνεργάτης σας συμπεριφέρεται έτσι, αφού η περίπτωση Κουτούπη έδειξε ότι δεν κάνετε επαρ- κή έλεγχο στα πρόσωπα που επιλέγετε για στενούς σας συνεργάτες. Τέλος, θα ενημερώσουμε με επιστολή μας τον πρωθυπουργό ότι ο εν λόγω νομικός σύμβουλος, που αποσπάστηκε στο υπουργείο σας από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στις 12 Οκτωβρίου (όπως μας πληροφορεί στην αγωγή του), έχει την... τιμή να είναι ο δεύτερος μετά τον κ. Πλεύρη – εδώ και χρόνια – που κάνει αγωγή στο «Π» ζητώντας 100 χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση επειδή... θίχτηκε με την κριτική! Τουλάχιστον, αν του επιδικαστούν, ας τα προσφέρει στο Ταμείο Αλληλεγγύης, ώστε να βοηθήσει έτσι κάπως το δύσκολο έργο σας!

«Το Ποντίκι»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.