search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:36
MENU CLOSE

Πατέρας κρατά την κόρη του σε… κλουβί!

03.08.2016 15:30
Πατέρας κρατά την κόρη του σε... κλουβί! - Media

Υπάρχουν αυστηροί πατεράδες, και πολύ αυστηροί πατεράδες.

Και μετά υπάρχει και ο Σαουδάραβας πανεπιστημιακός Μοχάμεντ αλ-Τζεφέρι, ο οποίος κρατά την 21χρονη κόρη του Αμίνα… κλειδωμένη σε κλουβί, προκειμένου να την τιμωρήσει για τον -κατά τον ίδιο…- «απαράδεκτο» τρόπο ζωής της.

Η απίστευτη αυτή υπόθεση έγινε γνωστή όταν το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η νεαρή γυναίκα απεφάνθη ότι η κράτησή της είναι παράνομη στη Σαουδική Αραβία και ότι ο πατέρας της οφείλει να την απελευθερώσει και να τη διευκολύνει να επιστρέψει στο Σουάνσι, όπου διέμενε, πριν αποφασίσει να επιστρέψει στην -κάθε άλλο παρά φιλόξενη- οικογενειακή της εστία.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την Αμίνα αλ-Τζεφέρι υποστηρίζουν ότι η ακραία αντίδραση του πατέρα της οφείλεται στο γεγονός ότι η νεαρή γυναίκα «φίλησε έναν άνδρα» και ότι οι συνθήκες κράτησής της είναι απάνθρωπες και τραυματικές για την ίδια. Επίσης, ανέφεραν ότι η… έγκλειστη γυναίκα υποφέρει από ασιτία και άλλες μορφές κακομεταχείρισης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:36