search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:07
MENU CLOSE

Βρήκαν στο κινητήρα του αυτοκινήτου του πιστόλι που είχε κλαπεί πριν… 7 χρόνια

03.08.2016 16:15
Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: Καρφώθηκε σφαίρα στο πόδι μου και την έβγαλα με τανάλια (Video) - Media

 

Συνελήφθη το πρωί στην Εθνική Οδό Άρτας – Αγρινίου, στο ύψος της Συκούλας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης ‘Αρτας, ένας 34χρονος κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών – και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν σε κρύπτη στο χώρο του κινητήρα και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι μάρκας Walther, διαμετρήματος 9 mm, δύο γεμιστήρες με 20 φυσίγγια των 9 mm, δέκα φυσίγγια των 9 mm, καθώς και μία θήκη όπλου.

Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο όπλο είχε κλαπεί τον Απρίλιο του 2009 από το γραφείο ενός 64χρονου ο οποίος το κατείχε, στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το όπλο και τα πυρομαχικά κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59