search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:08
MENU CLOSE

Οδυνηρός αποκλεισμός για Ολυμπιακό – Νοκ άουτ από το τσάμπιονς λιγκ, 1-0 από την Χάποελ

03.08.2016 19:50
Οδυνηρός αποκλεισμός για Ολυμπιακό - Νοκ άουτ από το τσάμπιονς λιγκ, 1-0 από την Χάποελ - Media

Οδυνηρό αποκλεισμό γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ. Η ήττα με 1-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά έβγαλε νοκ άουτ τους ερυθρόλευκους από την διεκδίκηση μιας θέσης στο φετινό τσάμπιονς λιγκ. 

Το μοναδικό γκολ, που έκρινε και την πρόκριση, πέτυχε μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Τζέντεκ ο οποίος με ωραίο σουτ νίκησε τον Καπίνο και έγραψε στο 79’ το 1-0 για την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Μέτριο πρόσωπο από τους παίκτες του Βίκτορ στο πρώτο ημίχρονο. Οι Πειραιώτες αφού βρήκαν τα πατήματά τους στο γήπεδο, είδαν όλους τους χώρους προς την εστία του Γκόρες να είναι κλειστοί και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.

Πιο τολμηροί στο δεύτερο οι γηπεδούχοι, που αφού εξουδετέρωσαν την μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπιτόν, Βίτορ, Τζέντεκ, Χόμπαν, Νταβιντζάντα, Μπρουν (61’ Ράντι), Μέλικσον, Όγκου, Μπαρντά (60’Λούσιο), Νουακαέμε

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας (51’Μανιάτης), Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Τσόρι (60’ Μαζουακού), Φορτούνης, Ιντέγε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:08