search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:37
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 04-08-2016

04.08.2016 05:16
Νέα είσοδος επιχειρηματία στον Τύπο – Θα επενδύσει σε δύο εφημερίδες - Media

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 04-08-2016.

 

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 04-08-2016.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Χαράτσι στα… ψίχουλα τρίτεκνων, πολύτεκνων»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «έπεσαν από τα σύννεφα χιλιάδες τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, όταν διαπίστωσαν αυτές τις ημέρες ότι ειδικό οικογενειακό επίδομα που τους καταβλήθηκε από τον ΟΓΑ ήταν πρώτη φορά μειωμένο κατά 3,6% επειδή ο οργανισμός τους επέβαλε τέλος χαρτοσήμου!».

ΕΘΝΟΣ: «Ασπίδα για 146.000 ασφαλισμένους»

Η εφημερίδα σημειώνει: «τριετές πλέγμα προστασίας για όσους συνταξιοδοτηθούν από φέτος έως το 2018. Πώς αποκλιμακώνονται τα οφέλη ανάλογα με το έτος αποχώρησης. Μόνιμο μπόνους για τους ασφαλισμένους των Ειδικών Ταμείων. Κερδισμένοι όσοι φεύγουν με διαδοχική ασφάλιση».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Μειώστε τον ΕΝΦΙΑ διορθώνοντας λάθη στο Ε9»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ποια σημεία της δήλωσης Ε9 πρέπει να ελέγξετε για να εντοπίσετε τυχόν λάθη ή παραλείψεις που αυξάνουν το φόρο ακινήτων. Σε ημιτελή κτίρια, αγροτεμάχια και ζητήματα κυριότητας ή συνιδιοκτησίας εντοπίζονται τα περισσότερα λάθη. Πώς θα υποβάλετε τροποποιητικές δηλώσεις πληρώνοντας μειωμένο πρόστιμο 50 ευρώ».

Η ΑΥΓΗ: «Η διαφάνεια φέρνει έσοδα»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «την αμείλικτη γλώσσα των αριθμών χρησιμοποίησε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης χθες στη Βουλή για να αποδείξει ότι η διαπραγμάτευση που έκανε η κυβέρνηση μόνο για την κατασκευή τεσσάρων οδικών αξόνων –την Ιονία και την Ολυμπία οδό, τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος και τον Μωρέα απέφερε κέρδη 76,5 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Στον μαυροπίνακα σχολάρχες και Ν.Δ.»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «χέρι χέρι με τους σχολάρχες επιχειρηματίες προχωρά η Ν.Δ., προωθώντας το νεοφιλελεύθερο δόγμα της πλήρους εργασιακής απελευθέρωσης και στον χώρο της Παιδείας. Η «Εφ. Συν.» παρουσιάζει τις θέσεις των κομμάτων για το θέμα, ενώ η κυβέρνηση μιλά για ρυθμίσεις που διασφαλίζουν τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και την αξιοπιστία των ιδιωτικών σχολείων»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Παράταση για διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου δίνεται η ευκαιρία στους φορολογουμένους να διορθώσουν τις δηλώσεις ακινήτων (Ε9) από το 2010 και μετά, πληρώνοντας μισό πρόστιμο για κάθε έτος και αποφεύγοντας φουσκωμένο ΕΝΦΙΑ»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: « «Κώδικας» σε βάρος των υπερχρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «ο νέος «Κώδικας Δεοντολογίας» των τραπεζών για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων εντάσσεται στο νομοθετικό πλαίσιο που διαμόρφωσε η κυβέρνηση, το οποίο ανοίγει το δρόμο για τους πλειστηριασμούς και της α’ κατοικίας».

ΤΑ ΝΕΑ: «Περσινά ξινά σταφύλια»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «το κόψιμο του ΕΚΑΣ ήταν «ένα σημείο ήττας στη διαπραγμάτευση» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς ακυρώνοντας όλη την κυβερνητική επιχειρηματολογία. Έτσι ξεκίνησε ένας χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων και ένας νέος γύρος αντιπαράθεσης κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης».

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: «Το κόλπο πίσω από Στουρνάρα»

Η εφημερίδα γράφει ότι «το σύστημα αδειάζει Κυριάκο, Φώφη και Σταύρο και αναζητά τον νέο εκλεκτό της τρόϊκας. Οι προσπάθειες να φράξουν τον δρόμο στον Τσίπρα και να επανέλθουν στον αφρό τα απομεινάρια του εκσυγχρονισμού».

KONTRA NEWS: «Πως θα σώσετε τα σπίτια σας από τα νύχια των τοκογλύφων»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον εφιάλτη να χάσουν το σπίτι τους. Τα έξι χρόνια μνημονίου έχουν εξαθλιώσει μεγάλα κοινωνικά στρώματα με αποτέλεσμα κάποιοι να αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «SOS για τον τουρισμό»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «Κύπρος, Κροατία, Τουρκία διαθέτουν το καλύτερο φορολογικό καθεστώς. Τα πρόσφατα μέτρα και το οικονομικό περιβάλλον διώχνουν τους επενδυτές. Στόχος για το 2021 τα τουριστικά έσοδα να φθάσουν τα 19,6 δισ. ευρώ».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Καμπανάκι και τον Αύγουστο»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «αρκούσε η κακή επίδοση στο σκέλος των εσόδων τον Ιούλιο για να εξαφανιστεί το μεγαλύτερο μέρος της υπέρβασης που είχε χτιστεί από τις αρχές του χρόνου έναντι των στόχων του προϋπολογισμού».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15