01/04/2020 15:49:48
9.6.2011

Σε πλειοψηφία για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου ελπίζει η κυβέρνηση

Σε πλειοψηφία για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου ελπίζει η κυβέρνηση  - Media

Πράσινο φως στα νέα μέτρα που θα περιληφθούν στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα έδωσε το Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο πρόγραμμα αναμένεται να κατατεθεί το απόγευμα της Πέμπτης στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός επέμεινε πως είναι αναγκαίο να υπάρξει συνεννόηση, μέσα από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ενώ την ίδια ώρα προανήγγειλε την αξιοποίηση τεχνοκρατών σε «καίριους τομείς».

«Ακόμη και τώρα έως την ψήφισή του Μεσοπρόθεσμου θα απευθύνω πρόταση διαλόγου και συνεργασίας στα άλλα κόμματα στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας», είπε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με το Reuters.

«Θα επιμείνω μέχρι τέλους, επιδιώκοντας την υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου με μια ευρύτερη πλειοψηφία» πρόσθεσε

Απευθυνόμενος ειδικότερα προς το κόμμα της αντιπολίτευσης, ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε ότι «εφόσον συμφωνούμε στους στόχους, δεν έχουμε ταμπού να συζητήσουμε τους τρόπους για να συνδιαμορφώσουμε το Πρόγραμμα».

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή τεχνοκρατών, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ανοικτός να αξιοποιήσει πρόσωπα ικανά «σε καίριους τομείς», πάντα με συγκεκριμένους στόχους και χωρίς κομματικούς περιορισμούς, όπως πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.