search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:06
MENU CLOSE

Πορτογαλία: 422 οχήματα κάηκαν από πυρκαγιά σε φεστιβάλ (Video-Photos)

04.08.2016 08:18
Πορτογαλία: 422 οχήματα κάηκαν από πυρκαγιά σε φεστιβάλ (Video-Photos)  - Media

422 οχήματα κάηκαν σε πυρκαγιά που ξέσπασε στον χώρο στάθμευσης του φεστιβάλ «Andancas» στην Πορταλέγκρε της Πορτογαλίας. Ο χώρος εκκενώθηκε έγκαιρα και δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ο Μπέλο Κόστα, διοικητής των Επιχειρήσεων Διάσωσης του Πορταλέγκρε (CDOS), δήλωσε στην εφημερίδα Publico, ότ η πυρκαγιά προκλήθηκε από έκρηξη σε ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο. Γρήγορα η φωτιά εξαπλώθηκε στα άλλα παρκαρισμένα οχήματα του χώρου στάθμευσης και στις γύρω δασικές εκτάσεις.

«Η φωτιά ξεκίνησε απο ένα όχημα και εξαπλώθκε γρήγορα σε άλλα οχήματα και στο γύρω δάσος», δήλωσε ο υποδιοικητής  των Εθνικών Αρχών Πολιτικής Προστασίας, Κάρλος Γκέρα.

Η φωτιά είχε τεθεί υπό έλεγχο μια ώρα και 13 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα με τις φλόγες, δήλωσε ο κ. Κόστα. Κατά την διάρκεια της φωτιάς, στους χώρους του φεστιβάλ βρίσκονταν «περισσότερα από 4.000 άτομα», αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, όπως επισήμανε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:05