search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:55
MENU CLOSE

Φρίκη στο Πακιστάν: Οι Αρχές δηλητηρίασαν 700 αδέσποτα σκυλιά

04.08.2016 16:10
Θεσσαλονίκη: Νέο κρούσμα με επίθεση αγέλης σκύλων και σοβαρό τραυματισμό νεαρού άνδρα - Media

 

Οι πακιστανικές αρχές δηλητηρίασαν εκατοντάδες σκυλιά στο Καράτσι, σε άλλη μια προσπάθεια του δήμου της πόλης να περιοριστεί ο πληθυσμός των αδέσποτων που επιτίθενται σε χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο στην μεγαλούπολη των 20 εκατομμυρίων κατοίκων.

Τα πτώματα των σκυλιών βρέθηκαν διάσπαρτα σε περιοχές της πόλης και εργαζόμενοι του δήμου τα περισυνέλεξαν.

«Τουλάχιστον 700 σκυλιά θανατώθηκαν μόλις σε δύο περιοχές στα νότια της πόλης τις τελευταίες δύο μέρες», δήλωσε ο Σάταρ Τζαβάντ, ένας εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής.

Οι αξιωματούχοι εκτιμούν πως η επιχείρηση που διεξάγεται σε όλη την πόλη και ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα έχει αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων αδέσποτων σκύλων, αλλά οι αρμόδιοι δεν έχουν μια πλήρη καταμέτρηση και για τις έξι συνοικίες της πόλης.

Η θανάτωση των σκυλιών διεξάγεται με χρήση δισκίων που περιέχουν δηλητήριο και είναι κρυμμένο σε κρέας κοτόπουλου έχει δεχτεί επικρίσεις από υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων, αλλά ένας άλλος αξιωματούχος της πόλης, ο Μοχάμεντ Ζαχίντ, δήλωσε πως η θανάτωση των ζώων είναι απαραίτητη καθώς οι αγέλες αδέσποτων σκυλιών θέτουν μια απειλή για τους κατοίκους.

Τον περασμένο χρόνο το νοσοκομείο Τζίνα στο Καράτσι νοσήλευσε 6.500 ανθρώπους τους οποίους δάγκωσαν σκύλοι και αυτό το χρόνο, έως σήμερα, έχουν καταγραφεί 3.700 περιστατικά, δήλωσε ο δρ. Σεμίν Τζαμάλι, επικεφαλής της μονάδας επειγόντων περιστατικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:55