search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:20
MENU CLOSE

Όνειρο ήταν και πάει για τον ΠΑΣ – Προηγήθηκε, αλλά έχασε 2-1 από Άλκμααρ

04.08.2016 19:08
Όνειρο ήταν και πάει για τον ΠΑΣ - Προηγήθηκε, αλλά έχασε 2-1 από Άλκμααρ - Media

 

Όνειρο ήταν και πάει για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Παρότι οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν μόλις στο 9’ με τον Πέδρο Κόντε, πλήρωσαν ένα κενό διάστημα που είχαν με τους Ολλανδούς να το εκμεταλλεύονται στο έπακρο, πετυχαίνοντας δύο γκολ (29’, 36’) και καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση στα πλάι οφ του Europa League (2-1).

Ήταν το 9ο λεπτό, όταν ο Ναδάλες έκανε την γλυκιά σέντρα από τα αριστερά και ο Πέδρο Κόντε με κεφαλιά, νίκησε τον Ροσέ στην κλειστή του γωνία και έβαλε… φωτιά στο Περιστέρι.

Στο 29’ οι Ολλανδοί βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Λούκασεν βρήκε τον Γιάχανμπαχς στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ και αυτός γύρισμα, βρήκε τον Σόουζα, ο οποίος με προβολή ισοφάρισε το σκορ. Επτά λεπτά μετά δε, σε ακόμη μία αντεπίθεση και σε μία ακόμα κακή αμυντική συμπεριφορά των γηπεδούχων, ο Βέγκορστ έδωσε με το στήθος στον Λούκασεν που μπήκε ταχύτατα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-1 για την Άλκμααρ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης, 3-5-2): Πασχαλάκης – Μπέριος, Τζημόπουλος (46’ Σκόνδρας), Μιχαήλ – Καρανίκας, Λίλα, Κοζορώνης (79’ Δώνης), Ναδάλες, Ακόστα – Γιάκος (51’ Μαμπουλού), Κόντε.

Άλκμααρ (Γιον βαν ντε Μπρομ , 4-3-3): Ροσέ – Λούκασεν, Βαν Έιντεν, Φλάαρ, Χαπς –Χένρικσεν, Βαν Όφερεμ (70’ Τιλ), Βάουτενς – Γιάχανμπαχς, Βέγκορστ, Ντάμπνεϊ Σόουζα (79’ Γκαρσία).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19