search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:19
MENU CLOSE

Τέλος η Ευρώπη για ΑΕΚ – Ήττα με 1-0 κι αποκλεισμός από Σεντ Ετιέν

04.08.2016 19:55
Τέλος η Ευρώπη για ΑΕΚ - Ήττα με 1-0 κι αποκλεισμός από Σεντ Ετιέν  - Media

 

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ που ηττήθηκε με 1-0 από την Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ και αποχαιρέτησε το Europa League πολύ νωρίς, μετά και το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Το μοναδικό γκολ μπήκε στο 22′, όταν Αμουμά σέντραρε από αριστερά, ο Μπέριτς είχε καλύτερη θέση από τον Κολοβέτσιο και με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Τρεις μεγάλες ευκαιρίες για τους κιτρινόμαυρους (δύο στο πρώτο, μία στο δεύτερο), που παρότι έβλεπαν τον χρόνο να περνάει δεν το έβαζαν κάτω και στο τελευταίο σφύριγμα κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας.

Ντεμπούτο έκανε ο Ούγκο Αλμέιδα, ενώ τεράστιο πλήγμα ήταν η απουσία του Γιόχανσον.

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Σιμόες (67′ Αλμέιδα), Μάνταλος, Μπαρμπόσα (61′ Μπαρμπόσα), Βάργκας (52’ Πλατέλλας), Μπακασέτας

Σεντ Ετιέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ρουφιέ, Κατρέν, Πογκμπά, Περάν, Πολομά, Σελνάες, Λεμουάν (79’ Μονέ-Πακέ), Νταμπό (29’ Παζό), Τανάν, Αμουμά (84’ Ρου), Μπέριτς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:17