search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:23
MENU CLOSE

Κορωπί: Μου κατέστρεψαν τη ζωή, λέει ο 45χρονος- Θόλωσα, είπε η 26χρονη

05.08.2016 06:06
Καταπέλτης η εισαγγελέας: Προσχεδιασμένο το έγκλημα της φόνισσας στο Κορωπί - Media

 

Στον ανακριτή οδηγείται η 26χρονη Νικολέτα Π. που το βράδυ της Τετάρτης μαχαίρωσε την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί. Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εναντίον της δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η κατηγορούμενη φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένη για την πράξη της και ζήτησε συγγνώμη. «Είχα θολώσει και δεν ήξερα τι έκανα…Τρελάθηκα», δήλωσε η 26χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση του 45χρονου με την 26χρονη ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν μόλςι 19 χρονών, καθώς ο άνδρας διατηρούσε παράλληλη τη σχέση με τον γάμο του.

Μιλώντας στο protothema.gr από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, περιγράφει τι προηγήθηκε του στυγερού εγκλήματος: «Πέρασα από το συνεργείο του άντρα μου. δεν τον βρήκα εκεί και πήγα στο σπίτι της. Λογομαχήσαμε άσχημα. Για το Γιάννη. Δεν ξέρω αν ο άντρας μου είχε επιστρέψει σ’ αυτή. Μου είπε όμως, πάρα πολλά λόγια, για τα παιδιά μου και τους γονείς μου και θόλωσα. Δεν ήξερα τι έκανα.

Ζητώ συγγνώμη απ’ την οικογένειά μου που τους έφερα σε δύσκολη θέση, απ’ τα παιδιά μου και από τα άλλα παιδιά, γιατί αυτά έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τι έκανα. Αυτή τη στιγμή το ζω σαν όνειρο».

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του “Π” η γυναίκα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και χθες πριν συμβεί το περιστατικό με τον 45χρονο που όρμηξε στο πατρικό της σπίτι πυροβολώντας τον πατέρα της και τη σύντροφο του έλεγε στους αστυνομικους να τρέξουν στο σπίτι και να προστατεύσουν τους δικούς της και κυρίως τα παιδιά της γιατί ο 45χρονος θα θελήσει να τους “κάνει κακό”. Λίγες ώρες αργότερα μόλις έμαθε το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον σύντροφο της, λιποθύμησε.

Στο μεταξύ στον εισαγγελέα οδηγείται και ο 45χρονος σύντροφος της 26χρονης και πρώην σύζυγος του θύματος, ο οποίος χθες εισέβαλε στο σπίτι του πατέρα της συντρόφου του και πυροβόλησε τραυματίζοντας τον ίδιο και τη γυναίκα του. Συνελήφθη μια ώρα αργότερα και όπως είπε φανερά συγκλονισμένος στους αστυνομικούς «μου κατέστρεψαν τη ζωή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10