search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:38
MENU CLOSE

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω τεχνικού προβλήματος

05.08.2016 13:54
Οδικώς στη Β. Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω ομίχλης - Δεν απογειώθηκε το αεροπλάνο - Media

 

Αναγκαστική προσγείωση στον διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε, πριν από λίγο, αεροσκάφος της Ellinair, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει πτήση από τη Θεσσαλονίκη προς τη Μόσχα.

Το αεροσκάφος, τύπου Boeing 734, αμέσως μετά την απογείωσή του από το «Μακεδονία», στις 14:10 παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα. Κατά πληροφορίες, οι τροχοί του δεν μαζεύονταν στο κύτος του αεροσκάφους.

Αποτέλεσμα ήταν να κάνει κύκλους πάνω από τη Θεσσαλονίκη μέχρι να αδειάσει τα καύσιμα στη θάλασσα. Ύστερα από σχεδόν δύο ώρες, γύρω στις 4 το απόγευμα, το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Καλά στην υγεία τους είναι οι 147 επιβάτες, μεταξύ αυτών πέντε παιδιά, και το 5μελές πλήρωμα.

Μόλις ενημερώθηκε ο Πύργος Ελέγχου του αεροδρομίου τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο έκτακτης ανάγκης. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50