search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:16
MENU CLOSE

Ψηφίστε και θα ανασχηματίσω…

10.06.2011 00:04
Ψηφίστε και θα ανασχηματίσω… - Media

Της Μιχαλούς

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…Ή θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμό  ή θα τους τη φορέσει ο ΓΑΠ…

Της Μιχαλούς

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…Ή θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμό  ή θα τους τη φορέσει ο ΓΑΠ…«Δεν κρυβόμαστε, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Έχω τονίσει ότι θα αξιοποιήσουμε χωρίς κομματικούς περιορισμούς πρόσωπα σε καίριους τομείς αλλά με στόχο και προοπτική». Τους το ρίξε καθαρά ότι ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών και αν δεν είναι σύννομοι δεν θα τους στέψει υπουργούς…

Ο εκβιασμός και πάλι στο προσκήνιο αλλά αυτή τη φορά δεν έχει στόχο τον ελληνικό λαό, αλλά την ψήφο -για το Μεσοπρόθεσμο – της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Όσο για τα ερωτήματα που του έθεταν εμμέσως, τις τελευταίες ημέρες ο βουλευτές, για το τι δεν πήγε καλά στο Υπουργείο Οικονομικών, απάντησε αφήνοντας να εννοηθεί  ότι θα ξηλώσει τον Τσάρο της Οικονομίας με ανασχηματισμό προσωπικοτήτων… Βέβαια τον Παπακωνσταντίνου δεν θα τον αφήσει έτσι του έχει ετοιμάσει μια θέση που του ταιριάζει απόλυτα  υπουργό Αποκρατικοποιήσεων, με την εντολή βέβαια να ολοκληρώσει ένα ταχύτατο πρόγραμμα μέσα σε 3 μήνες.

Πολλά πάντως και σε επίπεδο κορυφαίων κινήσεων θα κριθούν τις επόμενες ημέρες μέχρι και την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, καθώς αυτή η διαδικασία θα δώσει τον τόνο των εξελίξεων οι οποίες εκτός από τον προαποφασισμένο ανασχηματισμό, περιλαμβάνουν και το σενάριο μιας εξ ανάγκης προσφυγής στις κάλπες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:16