search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:05
MENU CLOSE

Κάλεσμα Σάντερς προς τους οπαδούς του: Ψηφίστε όλοι Κλίντον

05.08.2016 18:50
Κάλεσμα Σάντερς προς τους οπαδούς του: Ψηφίστε όλοι Κλίντον - Media
 
O πρώην υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος Μπέρνι Σάντερς, κάλεσε με άρθρο του όλους τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν την Χίλαρι Κλίντον, αν και πολλοί εξ αυτών συνεχίζουν να αντιτίθενται σε αυτό το ενδεχόμενο.
 
«Υποστηρίζω την Χίλαρι Κλίντον. Και όλοι όσοι ψήφισαν εμένα πρέπει να κάνουν το ίδιο» επισημαίνει ο γερουσιαστής του Βερμόντ στο άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Los Angeles Times.
 
«Κατανοώ ότι πολλοί από τους υποστηρικτές μου απογοητεύτηκαν από το τελικό αποτέλεσμα της διαδικασίας απονομής του χρίσματος, ωστόσο το να είναι αποθαρρυμένοι και να παραμένουν αδρανείς δεν θα προσφέρει τίποτα.
 
Αυτό που μετράει, είναι να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε», «να πολεμάμε τον Ντόναλντ Τραμπ», τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, υπογράμμισε ο ίδιος.
 
Πολλοί υποστηρικτές του Σάντερς δυσκολεύονται να αποδεχθούν την ιδέα να ενταχθούν στο στρατόπεδο της Κλίντον.
 
Στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Σάντερς στην Καλιφόρνια, αρκετοί αναφέρθηκαν στην υπόθεση με τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της πρώην ΥΠΕΞ που εστάλησαν από έναν ιδιωτικό διακομιστή.
 
Η αποστροφή των θερμότερων οπαδών του Μπέρνι Σάντερς ενισχύθηκε και από τις πρόσφατες αποκαλύψεις του ιστότοπου WikiLeaks σχετικά με τα email που αντήλλαξαν ανώτατα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος τα οποία μαρτυρούν μια μεροληψία υπέρ της Κλίντον κατά τη διάρκεια των προκριματικών εκλογών.
 
«Ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν μια καταστροφή και ένα όνειδος για την χώρα μας εάν εκλεγόταν πρόεδρος. Η εκστρατεία του δεν βασίζεται σε τίποτα το ουσιαστικό όπως τη βελτίωση της οικονομίας, του εκπαιδευτικού μας συστήματος ή του συστήματος υγείας, του περιβάλλοντος» αλλά στην «μισαλλοδοξία», υποστήριξε ο Σάντερς.
 
Η ομάδα του κι εκείνη της Κλίντον «κατήρτισαν από κοινού ένα από τα πλέον προοδευτικά προγράμματα στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής» και η «επανάσταση για την μεταμόρφωση της Αμερικής» που ξεκίνησε στις προκριματικές θα «συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της πορείας της Χίλαρι Κλίντον με στόχο την κατάκτηση του Λευκού Οίκου» καταλήγει ο Μπέρνι Σάντερς.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50