search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:55
MENU CLOSE

Χίος: Τραυματισμός αστυνομικού από πετροπόλεμο στο Hot Spot

06.08.2016 09:25
Στο κέντρο προσφύγων στη Μόρια η Katie Holmes με τη Surie - Οι αναρτήσεις της στο Instagram - Media

 

Στο Νοσοκομείο με τραύμα στο πρόσωπο έπειτα από πετροπόλεμο οδηγήθηκε Αστυνομικός στης Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου έπειτα από νέο κύκλο επεισοδίων το βράδυ της Παρασκευής στη ΒΙ.ΑΛ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι μετανάστες διαμαρτυρήθηκαν για την ποιότητα του φαγητού. Οι διαμαρτυρίες σύντομα οδήγησαν σε αποκλεισμό της εισόδου στο Hotspot ενώ λίγο αργότερα αντέδρασαν στις εκκλήσεις των Αστυνομικών να επιστρέψουν στους οικίσκους με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άτακτος πετροπόλεμος.

Αποτέλεσμα της έκρυθμης κατάστασης ήταν ένας αστυνομικός να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χίου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Χρειάστηκε μάλιστα μέχρι και η επέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ προκειμένου να επανέλθει (προσωρινά) η τάξη στο hotspot.

«Όσο αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στο νησί, καθημερινά θα γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων επεισοδίων. Η κατάσταση είναι τεταμένη και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να ξημερώσει», ανέφερε στέλεχος της Α.Δ. Χίου.

Πηγή: politischios.gr 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:55