search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:39
MENU CLOSE

ΝΔ: Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο Τσίπρας για το Ελληνικό – Γεροβασίλη: Μόνο η ΝΔ σε αδιέξοδο

06.08.2016 17:08
ΝΔ: Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο Τσίπρας για το Ελληνικό - Γεροβασίλη: Μόνο η ΝΔ σε αδιέξοδο - Media

 

Νέα επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία αυτή τη φορά αναφορικά με την πρόταση κήρυξης – οριοθέτησης αρχαιολογικού χώρου του Ελληνικού από το υπουργείο Πολιτισμού.

Ενώ το αρμόδιο υπουργείο διευκρινίζει πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την επένδυση, το γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως η επένδυση κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα.

«Η επένδυση του Ελληνικού και μαζί με αυτήν χιλιάδες θέσεις εργασίας κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα. Αιτία η πρόθεση του Υπουργείου Πολιτισμού να κηρύξει – με ακατανόητη καθυστέρηση – ως αρχαιολογικό χώρο σχεδόν ολόκληρη την έκταση του Ελληνικού. Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση παράγει αδιέξοδα. Τα, τουλάχιστον, περίεργα μπρος – πίσω στο ζωτικό για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας τομέα των επενδύσεων, έχουν ως πρώτο θύμα τους τις θέσεις απασχόλησης που εναγώνια περιμένουν οι άνεργοι συμπολίτες μας», επισημαίνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

«Κάθε φορά που δρομολογείται κάποια σοβαρή επένδυση στη χώρα, υπαρκτές ή τεχνητές ενδοκυβερνητικές διαμάχες και δυσλειτουργίες, τη δυναμιτίζουν. Το Ελληνικό κινδυνεύει να γίνει ένα ακόμα θύμα αυτής της νοσηρής κατάστασης. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει άμεσα ξεκάθαρη θέση», προσθέτει.

Γεροβασίλη: Σε αδιέξοδο ξανά η ΝΔ

Απαντώντας στη ΝΔ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε δηκτικά ότι «ο μόνος που βρίσκεται (ξανά) σε αδιέξοδο είναι εκείνος που γράφει τις ανακοινώσεις της ΝΔ», ενώ παρέπμεψε στην αναλυτική απάντηση του υπουργείου Πολιτισμού για το Ελληνικό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:39