search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:36
MENU CLOSE

Τίτλοι τέλους για δημοφιλή εκπομπή του Alpha

07.08.2016 08:47
O ALPHA προσέφυγε στην Ε.Ε για τις τηλεοπτικές άδειες - Media

 

Οριστικό τέλος για το “Κάτι ψήνεται” στον Alpha. Έπειτα από 8 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το καθημερινό reality μαγειρικής -σύμφωνα με τη Reallife- ολοκληρώνει τον κύκλο του. Η εκπομπή θα αντικατασταθεί από τη νέα καθημερινή σειρά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Αθηνά Οικονομάκου.

Η αντίστροφη μέτρηση για το “Κάτι ψήνεται” άρχισε τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο ΑΝΤ1 μετακίνησε το κεντρικό του δελτίο στις 19:00 και έβαλε στις 20:00 την καθημερινή σειρά Δίδυμα Φεγγάρια που πήρε κοινό από τη μαγειρική εκπομπή.

Οι ιθύνοντες του Alpha προβληματίστηκαν επί μήνες για το τι πρέπει να κάνουν στο slot των 20:00 και αρχικά σχεδίαζαν να διατηρήσουν το καθημερινό ριάλιτι έως τα Χριστούγεννα. Η πρόταση, όμως, που κατατέθηκε στον Alpha για νέα κωμική καθημερινή σειρά άλλαξε τα δεδομένα.

Η τελική απόφαση για διακοπή του Κάτι ψήνεται ελήφθη μέσα στον Ιούλιο και κοινοποιήθηκε στους συντελεστές της εκπομπής πριν από δύο εβδομάδες. Στη θέση του ριάλιτι θα μεταδίδεται από τον Οκτώβριο η σειρά Έλα στη θέση μου.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34