search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:51
MENU CLOSE

Εξάχρονος “έδωσε” τον πατέρα του στην αστυνομία γιατί πέρασε με κόκκινο (Video)

07.08.2016 09:06
Εξάχρονος "έδωσε" τον πατέρα του στην αστυνομία γιατί πέρασε με κόκκινο (Video) - Media

 

Μπορεί οι γονείς να μαθαίνουν τρόπους καλής συμπεριφοράς στα παιδιά τους, να τους δίνουν το καλό παράδειγμα, όμως αργούν πολύ για να το δουν αυτό να γίνεται στην πράξη.

Για τον «άτυχο» πατέρα από τη Μασαχουσέτη δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να δει τον κανακάρη του να αφομοιώνει όλες τις συμβουλές και να τις υιοθετεί στην πραγματική ζωή.

Βέβαια, αυτό το μάθημα του πατέρα του έγινε μάθημα, καθώς ο 6χρονος γιος του πήρε στα πολύ σοβαρά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και το παράπτωμα του πατέρα δεν πέρασε απαρατήρητο.

Η ιστορία έχεις ως εξής: Ο 6χρονος με τον πατέρα του πήγαιναν βόλτα με το αυτοκίνητο στη Μασαχουσέτη, όταν όμως ο πατέρας – οδηγός έκανε το λάθος να παραβιάσει το κόκκινο σηματοδότη, αυτό χτύπησε ως συναγερμός στο μυαλό του μικρού. Το αποτέλεσμα; Ο γιος πήγε και «κάρφωσε» τον πατέρα του στην Αστυνομία.

 

Πηγή: perierga.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:51