search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:21
MENU CLOSE

Γαλλία: Οι επιθέσεις μείωσαν τις διανυκτερεύσεις ξένων τουριστών

07.08.2016 11:54
Βρετανία: Οι γιατροί της διασποράς «συνταγογραφούν» Ελλάδα - Εφικτός ο στόχος επίσκεψης 100.000 ασθενών ταξιδευτών - Media

 

Ο αριθμός των διανυκτερεύσεων των ξένων τουριστών στα ξενοδοχεία της Γαλλίας, μειώθηκε κατά 10% τον Ιούλιο, σε σύγκριση με τον αριθμό των διανυκτερεύσεων τον αντίστοιχο μήνα του 2015, καθώς οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις, φαίνεται ν’ αποτρέπουν τους τουρίστες να επισκεφτούν τη Γαλλία, σύμφωνα με διαθέσιμα στοιχεία.

Ο τουρισμός που αποτελεί σημαντικό μοχλό ανάπτυξης της γαλλικής οικονομίας δέχθηκε άμεσα πλήγματα από την τρομοκρατική επίθεση που έγινε πέρσι στο Παρίσι, με συνέπεια το θάνατο 130 ανθρώπων.

Τον προηγούμενο μήνα, η αιματηρή επίθεση με το φορτηγό στη Νίκαια, κόστισε τη ζωή 85 ανθρώπων, ενώ δύο εβδομάδες μετά, δύο άντρες εκτέλεσαν με μαχαίρι έναν ιερέα σε μια μικρή πόλη της Νορμανδίας.

Η διαδοχή των αιματηρών επιθέσεων δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας, επηρεάζοντας αρνητικά τις διαθέσεις των τουριστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:21