search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:58
MENU CLOSE

O έρως χρήμα δεν κοιτά: Απατημένος σύζυγος ο Ντέγιαν Λόβρεν της Λίβερπουλ – Ξυλοκόπος ο εραστής της γυναίκας του (Photos)

07.08.2016 14:01
O έρως χρήμα δεν κοιτά: Απατημένος σύζυγος ο Ντέγιαν Λόβρεν της Λίβερπουλ - Ξυλοκόπος ο εραστής της γυναίκας του (Photos) - Media
 
Έναν… ξυλοκόπο, ο οποίος βγάζει 200 λίρες την εβδομάδα, έχει ως αντίζηλο ο σταρ της Λίβερπουλ, Ντέγιαν Λόβρεν, ο μισθός του οποίου είναι 65.000 λίρες εβδομαδιαίως.
Σύμφωνα με την Daily Mail, o Κροάτης αμυντικός ανακάλυψε ότι η σύζυγός του, Αννίτα, τον απατά λίγο πριν το Euro 2016, από το οποίο και απείχε σε μια προσπάθεια να σώσει το γάμο του.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται αμήχανος και προσβεβλημένος από την κατάσταση, αλλά δηλώνει αποφασισμένος να ξεπεράσει το εμπόδιο και να κρατήσει ζωντανό το γάμο του.
 
Σύμφωνα με τη Sun, η Αννίτα έχει παράνομο δεσμό εδώ και αρκετούς μήνες και έχει ήδη συμβουλευτεί δικηγόρο ειδικό στα διαζύγια. Φαίνεται, δε, ότι ο εραστής της ήταν γνωστός από παλιά.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:58