search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:54
MENU CLOSE

Σκιάθος: 19χρονη τουρίστρια έπεσε θύμα βιασμού

07.08.2016 16:30
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

   

Μία 19χρονη τουρίστρια από τη Νορβηγία  κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα της Σκιάθου, ότι έπεσε θύμα βιασμού –χθες τα ξημερώματα- από άγνωστο άνδρα, τον οποίο πλέον αναζητά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τη νεαρή τουρίστρια, περίπου στις 4 τα ξημερώματα, έφυγε από το μπαρ όπου είχε καταναλώσει αλκοόλ, με προορισμό το ξενοδοχείο όπου διέμενε, αλλά λόγω του ποτού έχασε τον προσανατολισμό της και βρέθηκε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Φαίνεται πως κάποιος ή βρέθηκε τυχαία στην περιοχή ή την παρακολούθησε, αφού οι τρεις φίλες της που κάνουν μαζί διακοπές, είχαν ήδη αποσυρθεί πολύ νωρίτερα, και της επιτέθηκε. Σύμφωνα με την καταγγελία της Νορβηγίδας, ο άνδρας την παρέσυρε σε αλσύλλιο και την βίασε.

Η 19χρονη μετά την καταγγελία της, μεταφέρθηκε στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο του Βόλου για να εξετασθεί από γιατρούς, ενώ παράλληλα η Αστυνομία αναζητά τον άνδρα, για τον οποίο η νεαρή δεν κατάφερε να δώσει κανένα στοιχείο που να αφορά την περιγραφή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:53