search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:17
MENU CLOSE

Ανακάλυψαν χασισοφυτεία με τη βοήθεια ενός…κουνελιού

08.08.2016 07:00
Ανακάλυψαν χασισοφυτεία με τη βοήθεια ενός…κουνελιού   - Media

 

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, είναι όμως αληθινό. Σε ένα χωριό στο Περού η αστυνομία ανακάλυψε ένα χωράφι που καλλιεργούνταν μαριχουάνα με τη βοήθεια ενός κουνελιού.

Η ιστορία είναι πολύ πιο απλή από ότι νομίζουμε. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, μια γυναίκα στην περιφέρεια Σάντα Μαρία, νότια της Λίμα, έχει στην ιδιοκτησία της ένα κουνέλι.  Η γυναίκα είχε παρατηρήσει πως το τελευταίο διάστημα το κατοικίδιό της το έσκαγε συνεχώς από το σπίτι και όταν επέστρεφε ήταν πιο «παιχνιδιάρικο και ζωηρό» από ότι συνήθως. Μια μέρα η γυναίκα αποφάσισε να ακολουθήσει το κουνέλι στις «εξορμήσεις» του και τότε ανακάλυψε πως το ζώο έτρωγε μανιωδώς ένα…πράσινο φυτό.

Η γυναίκα μη γνωρίζοντας τι είναι το φυτό αυτό, έκοψε λίγα φύλα και τα έδειξε σε γείτονά της ρωτώντας τον αν γνωρίζει τι είδους φυτό είναι. Ο άντρας έκπληκτος της είπε πως επρόκειτο για μαριχουάνα. Τότε, οι δυο τους ενημέρωσαν την αστυνομία για το εύρημα τους. Η αστυνομία  έφτασε στο σημείο όπου  και ευχαρίστησε τη γυναίκα και το… κουνέλι για τη βοήθειά τους,

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:16