search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:12
MENU CLOSE

Μάθε τέχνη…

13.06.2011 11:35
Μάθε τέχνη… - Media

του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός είναι πολύ σημαντικός για τα νέα παιδιά, ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Όπως λέγανε κι οι παλιοί «μάθε τέχνη κι άστηνε…»

του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός είναι πολύ σημαντικός για τα νέα παιδιά, ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Όπως λέγανε κι οι παλιοί «μάθε τέχνη κι άστηνε…»

Η Σάρα Μπερτζ, ως σωστή μητέρα φροντίζει για το μέλλον της κόρης της… Η κυρία Μπερτζ, ετών 50, κατέχει τον ζηλευτό τίτλο της «ζωντανής» Μπάρμπι.

Από μεσοαστή Βρετανίδα νοικοκυρά (καλοφτιαγμένη για Αγγλίδα η μαντάμ) μεταμορφώθηκε σε ακριβές αντίγραφο της πιο διάσημης κούκλας όλων των εποχών. Ξόδεψε 1 εκατομμύριο δολάρια σε διορθωτικές επεμβάσεις ώστε να γίνει ίδια η Μπάρμπι. Σήμερα, με καμάρι ανακοινώνει ότι «είμαι όλη πλαστική εκτός από το στήθος μου που είναι 100% φυσικό». Μάλιστα για ανόρθωση των οπισθίων της ξόδεψε 60.000 δολάρια παρότι «δεν μπορούσα να καθίσω για δύο εβδομάδες».

Δουλειές του κώλου είπατε; Κάθε άλλο.

Όπως αρέσκεται ο καθένας, δεν μας πέφτει λόγος να κρίνουμε τις πράξεις της. Μεγάλο μέρος της επένδυσής της το πήρε πίσω από τις εμφανίσεις της στα μίντια, ριάλιτι στο οποίο εξηγούσε τη ζωή της και τις συμβουλές που δίνει σε απελπισμένες Αγγλίδες νοικοκυρές για το πώς θα ξεκολλήσουν τον άντρα τους από την παμπ και τις μπύρες και θα τον (ξανα)ρίξουν στη συζυγική κλίνη. Η Σάρα έχει χορηγούς, μάνατζερ, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και δεν συμμαζεύεται.

Έκανε δύο γάμους, τρία παιδιά και –όπως η Μπάρμπι γίνεται από αεροσυνοδός μπίζνες γούμαν-, έτσι και η Σάρα έχει μεταμορφωθεί πλήρως.

Βλέποντας προφανώς τις δυσκολίες της ζωής και θέλοντας να περάσει τα… σωστά μηνύματα στην κόρη της, ξεκίνησε την εκπαίδευσή της. Πέρυσι, που η μικρή Πόπι ήταν 6 ετών, της έμαθε πώς να χορεύει στον στύλο που έχουν τα ευαγή ιδρύματα με τον άκομψο τίτλο “στριπτιζάδικα”.

Φέτος που η Πόπι μεγάλωσε, η στοργική μανούλα της έκανε δώρο μια… προσθετική στήθους! Της έδωσε μια επιταγή 10.000 δολαρίων ώστε όταν το παιδί φτάσει τα 16 «να αποκτήσει ένα υπέροχο στήθος σαν και της μαμάς της». Παράλληλα της χάρισε ένα δαχτυλίδι με ροζ κρύσταλλο Swarovski και ένα διήμερο σε σπα.

Η Σάρα δεν κατάλαβε γιατί ξέσπασε σάλος στην Αγγλία με την ανατροφή που δίνει στην κόρη της, η οποία (εδώ που τα λέμε) είναι αυτή που έχει κάθε 7χρονο κορίτσι. Η Πόπι και οι φίλες της κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ, έχουν ψεύτικα τατουάζ, προσποιούνται ότι πίνουν σαμπάνια και όλα αυτά στο ροζ τροχόσπιτο που έχει αγοράσει η Σάρα στην κόρη της και το έχει στην αυλή της βίλας της.

Που βρίσκουν οι Άγγλοι το κακό σε όλα αυτά, δεν το καταλαβαίνω…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:12