search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:53
MENU CLOSE

Η μ@λ*κία πήγε σύννεφο…

11.06.2011 11:40
Η μ@λ*κία πήγε σύννεφο...  - Media

Ερωτικό πάθος με τη γειτόνισσα και φετίχ με τα απλωμένα ρούχα της είχε ένας καθηγητής Λυκείου από την Πάτρα, ο οποίος πλήρωσε πολύ ακριβά τα γούστα του.

Ερωτικό πάθος με τη γειτόνισσα και φετίχ με τα απλωμένα ρούχα της είχε ένας καθηγητής Λυκείου από την Πάτρα, ο οποίος πλήρωσε πολύ ακριβά τα γούστα του. Ο καθηγητής όμως είχε και ένα άλλο πάθος, που στην ηλικία του θα έπρεπε να το είχε… κόψει. Και αυτό διότι, ως γνωστόν, τη συνήθεια αυτή, για το καλό του, κάθε άντρας όσο μεγαλώνει πρέπει να τη μειώνει και στο τέλος να την… κόβει τελείως, γιατί μπορεί να τον «πειρά­ξει», όπως καλή ώρα τον κύριο καθηγητή.

Το κέφι λοιπόν του εν λόγω κυρίου ήταν μέσα από το σπίτι του να βλέπει τη γειτόνισσα να απλώ­νει στο μπαλκόνι τα ρούχα της και αυτός γυμνός να ασκεί τη… συνήθεια που δεν μπόρεσε να κόψει πα­ρά την ηλικία του. Δυστυχώς γι’ αυτόν, όμως, η γει­τόνισσα κάποια στιγμή τον είδε, αφού μάλλον δεν είχε φροντίσει, έστω, να μην γίνει αντιληπτός, και τον κατήγγειλε τόσο στη Δικαιοσύνη όσο και στο σχολείο όπου εργάζεται.

Η ποινή για τον καθηγητή ήταν σκληρή. Από το πειθαρχικό συμβούλιο του υπουργείου Παιδεί­ας τιμωρήθηκε με περικοπή ενός μισθού, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε 20 μέρες φυλακή και χρηματικό πρόστιμο, το οποίο βέβαια πλήρωσε.

Η αναφορά

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος πι­στεύει πως δεν θα είχε τέτοια αντιμετώπιση από το πειθαρχικό συμβούλιο του υπουργείου και τη δικαιοσύνη, αν η αναφορά που έγινε εις βάρος του δεν χρησιμοποιούσε τόσο βαριές λέξεις. Για του λόγου το αληθές η αναφορά που έγινε εναντίον του αναφέρει:

«Στην Πάτρα στις 15 Φεβρουαρίου 2008 δημόσια επιχείρησε ακόλαστη πράξη και προκάλεσε με αυτήν σκάνδαλο και συγκεκριμένα καθ’ ον χρόνο η εγκαλούσα βρισκόταν στον εξώστη του διαμερίσματός της και ασχολείτο με το άπλωμα των ρούχων, ο κατηγορούμενος επιχείρησε σε βά­ρος αυτής δημόσια, δηλαδή κατά τρόπο που μπορεί να υποπέσει στην αντίληψη αόριστου αριθμού προ­σώπων, ακόλαστη πράξη που ανάγεται στη γενε­τήσια σφαίρα και προσβάλλει κατά τις κρατούσες κοινωνικές αντιλήψεις περί ηθικής και ευπρέπειας το κοινό αίσθημα, ήτοι βρισκόμενος στο ισόγειο της απέναντι από το διαμέρισμα της εγκαλούσας πολυκατοικίας και δη σε παράθυρο που προσβλέ­πει στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου, αυνανιζόταν κοιτάζοντάς την προκαλώντας έτσι σκάνδαλο αφού δημιουργήθηκε στην εγκαλούσα ψυχική αντίδραση έναντι της προσβολής της αιδούς, η οποία προήλθε από την ακόλαστη πράξη του κατηγορουμένου».

Με παρρησία

Το δικαστήριο επέβαλε την παραπάνω ποινή στον αυνανιστή καθηγητή λαμβάνοντας υπόψη τον πρό­τερο έντιμο βίο του, το καθαρό ποινικό μητρώο και βέβαια το γεγονός ότι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές στο παρελθόν. Μάλιστα ο ίδιος δέχθηκε με παρρησία την ποινή που του επιβλήθηκε και δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης. Πάντως από την πλευρά του και ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοί­κησης Λέανδρος Ρακιντζής, από τη στιγμή που διάβασε την απόφα­ση, εκτίμησε ότι η ποινή που του επιβλήθηκε είναι αρκετή, αφού ο καθηγητής δήλωσε πως έχει φτάσει σε μια ηλικία που πρέπει να τις κόψει τις κακές συνήθειες, και δεν ζήτησε να τιμωρηθεί πε­ρισσότερο ο καθηγητής καταθέ­τοντας προσφυγή κατά της απόφασης!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:52