search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:07
MENU CLOSE

Το συγκλονιστικό βίντεο της σύγκρουσης δυο μοτοσικλετιστών που δημοσίευσε η μητέρα ενός των θυμάτων

08.08.2016 09:36
Το συγκλονιστικό βίντεο της σύγκρουσης δυο μοτοσικλετιστών που δημοσίευσε η μητέρα ενός των θυμάτων - Media

Η μητέρα ενός 22χρονου μοτοσικλετιστή που πέθανε σε μια μετωπική σύγκρουση δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τις τελευταίες στιγμές του γιου της, ως μια προειδοποίηση προς άλλους μοτοσικλετιστές.

Η Μπέβερλι Κλαρκ, μητέρα του Λιούις Κλάρκ που πέθανε στις 30 Αυγούστου του 2015 στο νησί Μαν του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε: «τα χέρια μου πονούσαν από το να κρατάω το μωρό μου κάθε μέρα».

Μια κάμερα πάνω σε μοτοσικλέτα που βρισκόταν πιο πίσω βιντεοσκόπησε την στιγμή που ο κ. Κλαρκ, από το Πόντεφρακτ του Δυτικου Γιόρκσαϊρ, πέθανε στην τραγική σύγκρουση.

Η μητέρα πρόσθεσε: «Έχεις ποτέ βρεθεί να οδηγείς σε ένα βουνό – νιώθωντας ελεύθερος μόνο εσύ και η μηχανή σου; Αυτό ήταν που έκανε και ο γιος μου ο Λιούις όταν σκοτώθηκε σε ένα τραγικό δυστύχημα».

Ένας Γερμανός μοτοσικλετιστής, επίσης νεκρός από το δυστύχημα, επιχειρούσε προσπέραση όταν οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν και τυλίχτικαν στις φλόγες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η κ. Κλαρκ δήλωσε: «Δεν έτρεχε ή έκανε κόντρες, δεν είχε καταναλώσει ούτε αλκοόλ ούτε ναρκωτικά. Γύρισε σπίτι σιωπηλός, πληγωμένος, και νεκρός. Ο γιος μου, 22 χρονών, γύρισε σπίτι μέσα σε φέρετρο».

«Σκέψου τους ανθρώπους που αγαπάς και που θα αφήσεις πίσω σου την επόμενη φορά που θα κάνεις μια επικίνδυνη ή απρόσεκτη κίνηση», δήλωσε η κ. Κλαρκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:05