search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:47
MENU CLOSE

Η Apple στο στόχαστρο της ρωσικής επιτροπής ανταγωνισμού

08.08.2016 15:39
Η Apple στο στόχαστρο της ρωσικής επιτροπής ανταγωνισμού - Media
 
Η ρωσική επιτροπή ανταγωνισμού ανακοίνωσε ότι αρχίζει έρευνα εις βάρος της Apple και 16 μεταπωλητών της εταιρείας στη χώρα, κατηγορώντας τους ότι είχαν δημιουργήσει τραστ για τη ρύθμιση των τιμών των δημοφιλών κινητών τηλεφώνων iPhone 6s και iPhone 6s Plus.
 
Η ομοσπονδιακή υπηρεσία κατά των μονοπωλίων εξήγησε ότι Ρώσος πολίτης της κατήγγειλε ότι βρήκε τα δύο τηλέφωνα σε 16 μεταπωλητές στην ίδια ακριβώς τιμή, γεγονός που προκάλεσε υποψίες για συνεννόησή τους με την Apple για τον καθορισμό της τιμής των προϊόντων.
 
Υπενθυμίζεται ότι το 2012 ρωσικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας είναι κατηγορήσει την Apple ότι συμπεριφέρεται «δικτατορικά» σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν το iPhone, ενώ η εταιρεία έχει κατηγορηθεί ότι δεν παρέχει καλό σέρβις στους Ρώσους καταναλωτές. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιες θα είναι οι συνέπειες, αν αποκαλυφθεί όντως ότι υπήρχε τραστ μεταξύ της Apple και των μεταπωλητών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:46