search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:27
MENU CLOSE

Νέες ταχύτητες από την Vodafone

09.08.2016 09:32
Η Vodafone Ελλάδας επενδύει σε νέες τεχνολογίες - Media

 

Σταθερά πρωτοπόρος στη διάθεση υπηρεσιών 4G και 4G+, η Vodafone για ακόμη μια φορά καινοτομεί και επιτυγχάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε εργαστηριακό περιβάλλον, ταχύτητες δεδομένων 1Gbps mobile Internet, οδηγώντας τις εξελίξεις προς το 5G.

Σε συνεργασία με τη Huawei, η Vodafone αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας LTE/LTE Advanced (4×4 MIMO, 5 Carrier Aggregation, 256 QAM) και επιτυγχάνει ταχύτητες λήψης δεδομένων 1Gbps. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Vodafone Ελλάδας είναι ο μόνος πάροχος που έχει επιτύχει αντίστοιχες ταχύτητες mobile internet στην Ελλάδα.

Η συνεχής αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών που προκύπτει  από την μακρόχρονη στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Vodafone και της Huawei, σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, εξασφαλίζει τη βέλτιστη εμπειρία σε πρωτοποριακές υπηρεσίες και οδηγεί τη μετάβαση σε μία ψηφιακή κοινωνία, όπου όλοι και όλα θα είναι διασυνδεδεμένα.

Από την έναρξη της λειτουργίας της, η Vodafone επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του δικτύου της, έχοντας διαθέσει την τελευταία επταετία πάνω από 1,5 δισ. ευρώ. Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών, η Vodafone είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει Εγγύηση Δικτύου στους συνδρομητές της, έχοντας αυξήσει σημαντικά τη γεωγραφική κάλυψη 4G στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας. Επίσης συνεχίζει να αναπτύσσει το 4G+ δίκτυο της, ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία mobile internet με αξεπέραστες ταχύτητες. 

 

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15