search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:05
MENU CLOSE

Ένας 25χρονος στη Βρετανία ζει ως…βαμπίρ εδώ και 13 χρόνια(Photos)

10.08.2016 10:55
Ένας 25χρονος στη Βρετανία ζει ως…βαμπίρ εδώ και 13 χρόνια(Photos) - Media

Ένας 25χρονος στη Βρετανία εδώ και 13 χρόνια ζει σαν βαμπίρ και θεωρεί τον εαυτό του βαμπίρ. Ο Darkness Vlad Tepes, όπως ονομάζεται πλέον μετά από αλλαγή που πραγματοποίησε στο αρχικό του όνομα, ζει μια «κανονική» ζωή ως βαμπιρ.

Κοιμάται μέσα σε φέρετρο, πίνει αίμα από αγελάδα και γουρούνια καθώς και υποκατάστατα ανθρώπινου αίματος. Ο Darkness λέει πως το σκόρδο δεν τον πειράζει, ενώ μπορεί να περπατήσει ανενόχλητος όταν έξω είναι μέρα.

Ωστόσο, όπως δηλώνει έχει πέσει αρκετές φορές θύμα μπούλινγκ καθότι οι άλλοι δεν μπορούν να δεχτούν εύκολα τον τρόπο ζωής του.«Ο καθένας έχει τα πιστεύω του και δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να με διώκουν για τα δικά μου πιστεύω» λέει ο Darkness. «Μπορεί να είμαι βαμπίρ, αλλά θέλω να μου συμπεριφέρνονται σαν όλους τους άλλους. Πρέπει να γίνει αποδεκτό το γεγονός πως ότι  θεωρείται νορμάλ για εκείνους για εμάς δεν είναι» αναφέρει ο Darkness στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03