search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:17
MENU CLOSE

Προκαλεί την Ελλάδα Ολλανδός ακροδεξιός

11.06.2011 09:45
Προκαλεί την Ελλάδα Ολλανδός ακροδεξιός - Media

Τη μήνη της ελληνικής πρεσβείας στη Χάγη προκάλεσε η κίνηση του Ολλανδού εθνικιστή πολιτικού Γκερτ Βίλντερς, ο οποίος μπροστά από την πρεσβεία μας σήκωσε ένα τεράστιο μεγεθυμένο χαρτονόμισμα των 1.000 δραχμών.

Τη μήνη της ελληνικής πρεσβείας στη Χάγη προκάλεσε η κίνηση του Ολλανδού εθνικιστή πολιτικού Γκερτ Βίλντερς, ο οποίος μπροστά από την πρεσβεία μας σήκωσε ένα τεράστιο μεγεθυμένο χαρτονόμισμα των 1.000 δραχμών, σε μια προσπάθεια να πιέσει ώστε να βγει η Ελλάδα από τη ζώνη του ευρώ.

Η ελληνική πρεσβεία γνώριζε για την «επίσκεψη» του ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος «PVV», μιας και είχε γνωστοποιήσει τις προθέσεις του στο διαδίκτυο, τις προηγούμενες μέρες. Συγκεκριμένα, η επιδίωξη του ήταν να παραδώσει επιστολή ζητώντας την αποχώρηση της χώρας μας από την Ευρωζώνη. Από την μεριά της η πρεσβεία εξέδωσε ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ της Ολλανδίας, στην οποία προειδοποίησε τον ο Γ. Βίλντερς δεν επρόκειτο να γίνει δεκτός, καθώς η ενέργεια του αυτή είναι πέρα για πέρα προσβλητική και επικοινωνιακού τύπου.

Τέλος, η ελληνική πρεσβεία σημειώνει, πως η κίνηση του αυτή μηδενίζει τις προσπάθειες του ελληνικού λαού, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, ενώ υπογραμμίζει πως τέτοιου είδους ενέργειες «δε συνάδουν με τις φιλικές σχέσεις των δύο λαών», στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:17