search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:55
MENU CLOSE

«Σφαγή» νεοδημοκρατών στο Διαδίκτυο

03.12.2009 13:38

Ένας απίστευτος χαμός γίνεται στο Facebook, στη σελίδα της Ντόρας, από πικραμένους και εξοργισμένους οπα δούς της, με ειρωνικά και υβριστικά σχό λια κατά Σαμαρά. Τον αποκαλούν προδότη, μιλούν για νοθεία, του χρεώνουν εκστρατείες για να πάρει το… Ντιγιάρμπακιρ και το Μπακού (!) και, μα την… πίστη μας, είναι τουλάχιστον απολαυστικά.Άλλα λέν’ τα χείλη της θυγατέρας του επίτιμου, λοιπόν, και άλλα η… σελίδα της. Τα 11.000 μέλη της ηλεκτρονικής της παρέας, άλλωστε, είναι ένας τεράστιος αριθμός. Αμέσως λοιπόν μετά την ανά δειξη του Σαμαρά στην προεδρία του κόμματος συνέχισαν αντ’ αυτής να αναρτούν εύγλωττα σχό λια στον «τοίχο» της σελίδας…

Ένας απίστευτος χαμός γίνεται στο Facebook, στη σελίδα της Ντόρας, από πικραμένους και εξοργισμένους οπα δούς της, με ειρωνικά και υβριστικά σχό λια κατά Σαμαρά. Τον αποκαλούν προδότη, μιλούν για νοθεία, του χρεώνουν εκστρατείες για να πάρει το… Ντιγιάρμπακιρ και το Μπακού (!) και, μα την… πίστη μας, είναι τουλάχιστον απολαυστικά.

Άλλα λέν’ τα χείλη της θυγατέρας του επίτιμου, λοιπόν, και άλλα η… σελίδα της. Τα 11.000 μέλη της ηλεκτρονικής της παρέας, άλλωστε, είναι ένας τεράστιος αριθμός. Αμέσως λοιπόν μετά την ανά δειξη του Σαμαρά στην προεδρία του κόμματος συνέχισαν αντ’ αυτής να αναρτούν εύγλωττα σχό λια στον «τοίχο» της σελίδας…

Επιλέξαμε μερικά από αυτά διατηρώντας τη σύ νταξη και την ορθογραφία… Μοναδική μας παρέμ βαση το ότι κάναμε πεζά τα κεφαλαία και ελληνικά τα «γκρίκλις», για να μην σας βγάλουμε τα… μάτια στην ανάγνωση, ειδικά όσων δεν είστε εξοικει ωμένοι με αυτόν τον ιντερνετικό τρόπο γραφής. Απολαύστε τους εξοργισμένους Ντορικούς. Εμείς πάντως το διασκεδάζουμε δεόντως…

1. Ο Σαμαράς ζητάει να δημιουργηθεί Υ.Κ.Κ.Σ. Υπουργείο Κωνσταντινουπόλεως και Σμύρνης. Τώρα με τέτοιο «πατριώτη» οι Τούρκοι θα χεστούν πάνω τους, θα μας δώσουν μόνοι τους Κωνσταντι νούπολη και Σμύρνη, για να τους κάνουμε τη χάρη να μην πάρουμε το Ντιγιάρμπακιρ. Αλλά ο Αντώνης δεν μασάει δεν θα κάνει τέτοιες δουλοπρεπείς…

2. Μας την έφεραν πισώπλατα, παιδιά, κι αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι… Ας ελέγξουν μερικά νέα μέλη να δουν πόσοι από αυτούς είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ. Κι αυτός ο ουδέτερος Καραμανλής ντροπή του για ό,τι έκανε!!!

3. O ηγέτης της ιδεολογικής καθαρότητας κ.λπ., κ.λπ. δεν πρόλαβε να κάτσει στην καρέκλα και έσπευσε να ευχαριστήσει τον υβριστή της Ντόρας? Τυχαίο? ή μήπως…?

4. Απαράδεκτος ο Σαβραμό. Έδωσε συνέντευξη στον άνθρωπο που έβριζε τον εσωκομματικό του «αντίπαλο». Τεράστια αποδοχή για το ποιος κρυβό ταν πίσω από τις χυδαίες επιθέσεις στην Ντόρα. Και εις άλλα με υγεία. Έχει να πέσει γέλιοοοοοο με τον Αμερικανοθρεμμένο «ηγέτη».

5. Μην πατάς τις μπανανόφλουδες που σου πετά το σύστημα Σαμαρά, γιατί ξέρουν ότι αυτή την ώρα είσαι ακόμη δυνατή και μπορείς να τους στείλεις στα αζήτητα… την αντίδραση στο φασιστικό καθε στώς που υφίσταται από την Κυριακή στη Ν.Δ…

6. Ντόρα, εδώ και παντού συγκροτείται ένα αυ θεντικό λαϊκό κίνημα ενάντια στους Δοσιλόγους Εθνικοσοσιαλιστές που κατέλαβαν το κόμμα υπό τον Αντωνάκη.

7. Ντόρα, μην το βάλεις κάτω. Κάνε στρατηγικό και επιτελικό σχεδιασμό και σχέδιο όπως αυτοί… Ας απέχουμε και μεις λίγο από το σύστημα. Χαλαρά όπως και τα σαμαράκια. Χαλαρά και οργάνωση…

8. Χαμογελάστε, προχωρήστε… Δεν πειράζει. Μια μάχη χάθηκε. Δεν χάθηκε ο πόλεμος. Κερδίστε τον με τον λόγο σας. Είστε πολύ δυναμική γυναίκα, πολύ θετικό, έχετε και ένα θετικό παρελθόν με τον πατέρα σας, τον οποίο συμπαθώ πάρα πολύ και δεν τον θεωρώ γκαντέμη.

9. Γερά, μπορείτε να τον συντρίψετε στη Βουλή.

10. Η διάσπαση της Ν.Δ. δεν είναι αυτό που θέλει το διακομματικό καθεστώς και το σύστημα ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό που φοβάται. Θέλει τη φιλοευ ρωπαϊκή τάση που εκφράζει η κ. Μπακογιάννη να εγκλωβιστεί μέσα στη Ν.Δ…

11. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα… Από χθες όλοι οι υποστηρικτές της Ντόρας λαμβάνου με μηνύματα να φύγουμε από το κόμμα… Έτσι θα τη διασφαλίσουν την ενότητα? Έλεος!!! Και μετά θα πουν πως τους εγκαταλείψαμε…???

12. Καθαρή νοθεία από τους στημένους από τον Σαμαρά πασόκους που προσήλθαν μαζικά και ψή φισαν. Μην πούμε και για αυτούς που ψήφισαν 3 και 4 φορές, αίσχος!!!!!!

13. Αλίμονο, γίναμε ρεζίλι των σκυλιών! Ο Προ δότης… αρχηγός! Πού ξανακούστηκε; Ποτέ και πουθενά στην ιστορία της ανθρωπότητος!

14. Θεέ μου! Τι υποκρισία! Νοιάζονται τα σα μαρόπουλα για το… καλό της Ντόρας! Είμαι βέβαιος ότι θα συγκινηθεί με τόσο ενδιαφέρον! Μέχρι και ο… Τράγκας την είπε απόψε ΣΤΕΛΕ ΧΑΑΑΡΑΑΑ της Ν.Δ.! Τι λατρεία είναι πάλι αυτή; Ξέρουν τη δύναμή της, που είναι η βάση, και την τρέμουν! Και εμείς δικαιωνόμαστε από την πρώ τη κιόλας μέρα!

15. Όχι στη Ν.Δ. που αφοδεύει στην ίδια της την ιστορία!!

16. Ο Προδότης ζήτησε να συναντηθεί με την Ντόρα μας σήμερα στις 12 το μεσημέρι και πριν από 3 ώρες βγήκε για… την πρώτη του «αυθόρμητη» συνέντευξη στον Τριανταφυλλόπουλο! Το γελοίο αυτό υποκείμενο που έγραψε τα εμέσματα κατά της Ντόρας και για τα οποία η Ντόρα τον σέρνει στα δικαστήρια! Νεοδημοκράτες θα το ανεχθούμε αυτό… το νταβατζιλίκι, αυτό το ξεπλήρωμα των βρώμικων γραμματίων του Προδότη στον Ταρζάν; Αίσχος!!!

17. Τελικά αποδείχτηκε και πάλι περίτρανα η πολύ κοντή μνήμη του Έλληνα…

18. Η πρώτη συνέντευξη Σαμαρά ήταν στον Μά κη… Τον εκδότη της εφημερίδας Veto που έκανε την πιο χυδαία επίθεση που έγινε προε κλογικά στην Ντόρα Μπακογιάν νη… απλά το αναφέρω…

19. Αν ένα πράγμα μαρτυρά η ιστορία του Μητσοτάκη, είναι ότι ο επιμένων με όλες τις αντιξοό τητες νικά. Όσο βαριά και αν φαίνονται τα πράγματα σήμερα, πρέπει να βάλουμε μπρος ένα πλάνο Β. Αρχίζοντας από σή μερα.

20. Καμιά αναγνώριση του αποτελέ σματος από τη βάση, η μαζική οργανω μένη προσέλευση πασόκων και ΛΑΟΣ στις κάλπες καθιστά το αποτέλεσμα νόθο.

21. Ο Πρόεδρος του Τριανταφυλλό πουλου! Εκεί δίνει την πρώτη του συνέ ντευξη! Αυτή είναι η κατάντια. Να ποιος ήταν πίσω από την επίθεση στην Ντόρα. Ξεπληρώνει γραμ μάτια…

22. Ο Σαμαράς στον Τριανταφυλλόπουλο τώρα. Του δίνει μάλιστα και συγχαρητήρια. Αμοιβαίες αβρότητες κ.τ.λ. Μεγάλο φάουλ από το νέο πρόε δρο να δίνει πρώτη συνέντευξη στον «Κίτρινο Τύπο» και στον εκδότη που έχει φάει αγωγή μόλις πριν από λίγες μέρες από τη συνυποψήφιά του για το κατάπτυστο δημοσίευμα της εφημερίδας του.

23. Καληνύχτα Νέα Δημοκρατία… Τα σαβρα μοπουλάκια σε αλώσανε… Αέρα αέρα να φύγει η χολέρα.

24. Έλεος πια… Τόσο ξεφτίλα έχουν γίνει οι πα σόκοι (και όχι μόνο); Εγώ προσωπικά όταν πήγα να ψηφίσω, είδα άτομα που τους έβλεπα με τις πράσι νες σημαίες να έχουν αυτοκόλλητο του προδότη και να είναι στην ουρά για να ψηφίσουν… Τι άλλο να πω… Εγώ δε δέχομαι ένα προδότη της παράταξης για αρχηγό της και μέχρι να πάει στον αγύριστο και στα τσακίδια θα απέχω!

25. Αν δεν το έχετε καταλάβει η χώρα βαδίζει στον πλήρη αντιευρωπαϊκό και φιλοπουτινικό εκφασισμό, τα ψέματα τελείωσαν, γλυκανάλατες αναλύσεις και αντιστάσεις σε επίπεδο ιδεών είναι της πλάκας.

26. Το αποτέλεσμα είναι άκυρο, όλο το ΠΑΣΟΚ γράφτηκε στη Ν.Δ. για να ρίξει την Ντόρα. Ντροπή στο ΠΑΣΟΚ που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την Ντόρα ευθέως. Ντόρα είσαι και θα είσαι πάντα.

27. O Eφιάλτης νίκησε, αλλά οι προδότες δεν μπορούν να πάνε μπροστά!!!!

28. Εμείς βγάζουμε κακία, εμείς απλά λέμε την αλήθεια, πάει η Νέα Δημοκρατία, την κάνατε Πο λιτική Άνοιξη, με τον προδότη πρόεδρο θα χάσου με με 20 μονάδες διαφορά!!!!!! ΠΟΤΕ δεν θα γίνει αυτός πρωθυπουργός!!!!!! Δεν θα το επιτρέψουμε εμείς οι Ν.Δ., εσείς της Πολιτικής Άνοιξης ψηφίστε τον «ΠΡΟΔΟΤΗ».

29. Ένα καλό βγήκε από αυτή την ιστορία, απο καλύφθηκε στον πολύ κόσμο το κνίτικο κόλπο που έπαιξαν Καραμανλής, Αβραμόπουλος, Σαμαράς, ολιγαρχικά πασοκοκάναλα, σύστημα Πασοκ, σύστημα Σύριζα, ακροδεξιά και σια. Αποκαλύφθηκε στις μάζες το διακομ ματικό αντιευρωπαϊκό καθεστώς και οι εισοδιστές του. Ο φιλελεύθερος δημοκρατικός κόσμος δεν θα είναι πο τέ τόσο αφελής.

30. Αδέλφια χαρείτε, αυτή η παράταξη θα έχει ένδοξο μέλλον με μπροστάρηδες τα μεγάλα μας στελέχη… ακούστε με προ σοχή και θαυμάστε: Μανώλης ζήτω!!!! Μι χαλολιάκος ζήτω!!!!, Παπακώστα ζήτω!!!!!!, Τασούλας ζήτω!!!!!, Γκιουλέκας ζήτω!!!!! Ο Αντώνης θα μείνει στην Ιστορία ως Μέγας Αντώνιος ο Πορθητής… ή Πορδιτής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:55