01/10/2020 19:01:01

Επικίνδυνες οι ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο νερό

Επικίνδυνες οι ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο νερό  - Media

 

 

Το ελληνικό καλοκαίρι συνδέεται με την χαλάρωση και την εντονότερη διάθεση γιασεξ  ενώ με τους περισσότερους να επιλέγουν τα νησιά για τις διακοπές τους, είναι πολύ πιθανό να γίνει και κάποια... περίπτυξη μέσα σε νερό! Πάντως το σεξ σε θάλασσα, πισίνα, μπανιέρα ή τζακούζι δεν είναι καλή ιδέα για διάφορους λόγους που έχουν να κάνουν όλοι με την υγιεινή.Δείτε γιατί

Προφυλακτικό
Πισίνα και προφυλακτικά δεν πάνε μαζί. Τα χημικά που υπάρχουν στο νερό μιας πισίνας μπορεί να αλλοιώσουν κάποια προφυλακτικά. Ενώ και τα καθαριστικά και μαλακτικά που μπορεί να έχουν ρίξει στην μπανιέρα, το εμποδίζουν να μείνει στην...θέση του.

Παραλία
Επικίνδυνα μικρόβια για το γεννητικό μας σύστημα καιροφυλακτούν στην άμμο, τις ξαπλώστρες και την ακροθαλασσιά, εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα. Η ουρολοίμωξη ειδικά για τις γυναίκες είναι πολύ πιθανή.

Μπανιέρα- τζακούζι
Το τζακούζι είναι συνήθως γεμάτο βακτήρια που συνήθως δεν μας προσβάλουν αν μπούμε απλά μέσα σε αυτό αλλά αν επιδοθούμε και σε ερωτικές περιπτύξεις, τα πράγματα αλλάζουν.

 

Πηγή: iatropedia.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.