search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:11
MENU CLOSE

Σήμερα η τρίτη πανευρωπαϊκή «Αγανακτισμένη» συνάντηση

12.06.2011 06:53
Σήμερα η τρίτη πανευρωπαϊκή «Αγανακτισμένη» συνάντηση - Media

Για την τρίτη πανευρωπαϊκή συνάντηση ετοιμάζονται χιλιάδες «Αγανακτισμένοι», με συνθήματα, σημαίες όλων των χωρών, κατσαρόλες και πανό.

Για την τρίτη πανευρωπαϊκή συνάντηση ετοιμάζονται χιλιάδες «Αγανακτισμένοι», με συνθήματα, σημαίες όλων των χωρών, κατσαρόλες και πανό. Χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να βρεθούν στις μεγάλες πλατείες όλης της χώρας, την Κυριακή το απόγευμα, για 19η συνεχή ημέρα.

Ο «άτυπος» στόχος που έχει τεθεί από τη Γενική Συνέλευση των διαδηλωτών, είναι οι σημερινές συγκεντρώσεις να ξεπεράσουν σε μαζικότητα  τις αντίστοιχες της προηγούμενης εβδομάδας, που σύμφωνα με εκτιμήσεις, σε όλη την Ελλάδα ξεπέρασαν τις 300.000 κόσμου.

Χθες Σάββατο, η γενική συνέλευση στο Σύνταγμα τελείωσε νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής, με τη συζήτηση να στρέφεται στα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Ημερομηνίες κλειδιά για τους «αγανακτίστας», η ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, αλλά και η 15 Ιούνη, ημέρα γενικής απεργίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:10