search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:05
MENU CLOSE

Απίστευτο! Τον χτύπησε αυτοκίνητο και τον αγνόησαν 140 αυτοκίνητα, 82 τρίκυκλα, 181 ποδηλάτες και 45 πεζοί! (Video)

12.08.2016 12:09
Απίστευτο! Τον χτύπησε αυτοκίνητο και τον αγνόησαν 140 αυτοκίνητα, 82 τρίκυκλα, 181 ποδηλάτες και 45 πεζοί! (Video) - Media

 

Αβοήθητος στην άσφαλτο παρέμεινε για ώρα ένας άντρας που χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε από διερχόμενο όχημα.

Τι και αν πέρασαν από τον συγκεκριμένο δρόμο στην Ινδία και τον είδαν να κείτεται στην άσφαλτο εκατοντάδες άνθρωποι; Ο μοναδικός άνθρωπος που σταμάτησε το έκανε μόνο για να… κλέψει το κινητό του!

Σύμφωνα με το Russia Today, σε βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται η στιγμή που χτυπήθηκε ο άτυχος άνδρας -με το όνομα Matibool- από φορτηγάκι. Ενώ ο οδηγός βγήκε από το όχημά του αρχικά, αποφάσισε τελικά να φτιάξει τον… καθρέφτη του και τον εγκαταλείψει.

Ενώ ο Matibool ήταν σοβαρά τραυματισμένος και αιμορραγούσε στην άκρη του δρόμου, τον αγνόησαν 140 αυτοκίνητα, 82 τρίκυκλα, 181 ποδηλάτες και 45 πεζοί. Από το σημείο μάλιστα πέρασε και περιπολικό που δεν έδωσε επίσης σημασία.

Μετά από μισή ώρα, πέρασε από το σημείο ένας φίλος του που ειδοποίησε τελικά τις αρχές, με το ασθενοφόρο να κάνει 40 λεπτά και τον άτυχο Matibool να πεθαίνει στον δρόμο για το νοσοκομείο.

Η αστυνομία αναγνώρισε και εντόπισε τον οδηγό του φορτηγού που τον χτύπησε και αναζητά τον άνθρωπο που έκλεψε το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:05