search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:46
MENU CLOSE

Bild: Κυβερνητική πίεση στις επιχειρήσεις για την πρόσληψη κι άλλων προσφύγων

13.08.2016 12:35
Διπλή γκάφα της Μέρκελ - Μίλησε για ελληνομακεδονικά σύνορα και 45.000 εγκλωβισμένους στην Ειδομένη (Photo) - Media

 

Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ έχει προσκαλέσει τους προέδρους μερικών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Γερμανία, να συμμετέχουν σε διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Στη διάσκεψη αυτή, η ίδια, θα παροτρύνει τους επιχειρηματίες να προσλάβουν περισσότερους πρόσφυγες, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της, η εφημερίδα “Bild.”

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο μετανάστες έφτασαν στη Γερμανία το 2015, με την κυβέρνηση να επιδιώκει να εισάγει στην αγορά εργασίας, όσο το δυνατό περισσότερους, προσπαθώντας να πετύχει δύο πράγματα. Πρώτον, τη μείωση της εξάρτησης των προσφύγων από το κράτος και δεύτερον, την ανανέωση του εργατικού δυναμικού.

Στο πλαίσιο αυτό, η Μέρκελ θα ασκήσει πιέσεις προς τις επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των προσφύγων, αναφέρει στο σημερινό δημοσίευμά της, η “Bild.”

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15