search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:20
MENU CLOSE

Ποιος είδε τον Τζόνι Ντεπ και δεν τον φοβήθηκε; Τύφλα στο μεθύσι, κάνει το σπίτι λαμπόγυαλο (Video)

13.08.2016 15:57
To Netflix κατεβάζει όλες τις ταινίες του Τζόνι Ντεπ την ώρα που αυτός εύχεται ένα λιγότερο «τοξικό» 2021 (photo) - Media

 

Το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που τράβηξε η Amber Heard, εν αγνοία του Depp, ένα πρωινό στο σπίτι τους.

Το βίντεο που τραβήχτηκε μήνες πριν την 21η Μαΐου, όταν και η Heard κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια τον Depp για ενδοοικογενειακή βία, έχει απαθανατίσει τον δημοφιλή ηθοποιό σε κατάσταση μέθης, να κλωτσά τις πόρτες, να χτυπάει ντουλάπια και να  σπάει ποτήρια.

Στο βίντεο, η πρώην σύζυγός του ζητά συγγνώμη από τον Depp για κάτι που έκανε -δεν ακούγεται τι- ενώ αυτός κοπανά τα ντουλάπια της κουζίνας ψάχνοντας για ποτήρια.  Στη συνέχεια τον ρωτά αν ήπιε όλο το μπουκάλι δείχνοντας ένα άδειο μπουκάλι κρασί. Εκείνη την ώρα ο Depp αντιλαμβάνεται ότι η Χερντ έχει ανοιχτό το κινητό της και εξοργίζεται. Προσπαθεί να πάρει το κινητό της, το οποίο και κλείνει.   

Άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον του Depp είπαν στο TMZ πως το βίντεο έχει δεχθεί μεγάλη επεξεργασία και έχουν αποκοπεί στιγμιότυπα όπου η Heard γελά ειρωνικά και προκαλεί τον Depp. Οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν λόγο για στημένη παγίδα.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντέπ αρνείται πως έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:20