search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:21
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Στις εκλογές θα υπάρξει τσουνάμι κατά του ΣΥΡΙΖΑ

13.08.2016 16:30
Μητσοτάκης: «Αν δεν μπορεί ο Τσίπρας, ας παραιτηθεί» - Γεροβασίλη: Ασύστολη κινδυνολογία από ΝΔ - Media

 

Τσουνάμι κατά του ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε περίπτωση που η κυβέρνηση οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως «όσο περνάει ο καιρός και τα προβλήματα των Ελλήνων μεγαλώνουν, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα βρεθεί υπό μεγάλη πίεση, και θα θελήσει είτε να διευρύνει την κυβερνητική πλειοψηφία «φλερτάροντας» με τον Βασίλη Λεβέντη ενόψει της δεύτερης αξιολόγησης ή να αιφνιδιάσει με πρόωρες εκλογές για να αποτρέψει δραματική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ.
  
Στη ΔΕΘ για θέματα ασφάλειας, παιδείας και υγείας

Ταυτόχρονα, ο κ. Μητσοτάκης προετοιμάζεται για να παρουσιάσει στη ΔΕΘ το οικονομικό και κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ. Μεταξύ άλλων, από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ θα αναφερθεί σε θέματα όπως η ασφάλεια, η παιδεία και η υγεία, ενόψει και του φθινοπώρου οπότε εκτιμά ότι κλιμάκωση των προβλημάτων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:20