search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:59
MENU CLOSE

Μολότοφ “έκλεισαν” για δύο ώρες την Πατησίων

14.08.2016 07:43
Μολότοφ "έκλεισαν" για δύο ώρες την Πατησίων - Media

 

Δυόμιση ώρες διήρκεσαν τα επεισόδια, που ξεκίνησαν, στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο.

Ομάδα 15 ατόμων επιτέθηκε με περίπου 25 μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων. Εκείνοι ανταπάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά στην οδό Πατησίων έως και τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ούτε προσαγωγές.

Νέα ανακοίνωση της ΝΔ

Για «ανοχή στην ανομία» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα αναφέρει: «Η ανοχή στην ανομία που δίνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αποθρασύνει τους ‘’γνωστούς – αγνώστους’’. Ανενόχλητοι καταστρέφουν, βανδαλίζουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, βεβηλώνουν Εκκλησίες. Αποτέλεσμα η υποβάθμιση της ζωής στο κέντρο της Αθήνας να είναι χωρίς τέλος. Επιτέλους, η Κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, οφείλουν να βάλουν άμεσα τέλος στο ιδιότυπο άβατο που έχουν επιβάλει οι ‘’γνωστοί – άγνωστοι’’ στο κέντρο της Αθήνας. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο». 

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:57