search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:30
MENU CLOSE

…Μύκονος έγινε παραλία της Ηπείρου -Δυο ξαπλώστρες 12 ευρώ (Photo)

14.08.2016 12:40
Γαλάζια σημαία για 486 ελληνικές ακτές: Αυτές είναι οι πιο καθαρές παραλίες - Media

 

Έξι ευρώ η ξαπλώστρα… Όχι το ζευγάρι, αλλά η μία… Το ζευγάρι δηλαδή 12 ευρώ! Και δεν μιλάμε για αγορά, αλλά για ενοικίαση!

Τόσο χρεώθηκε σε παραλία της Ηπείρου, και όχι σε κάποια απ’ αυτές που θεωρούνται πολυσύχναστες, προβεβλημένες ή διάσημες..

Αλλά σε μία από τις λιγότερες γνωστές.

Βέβαια θα πείτε ότι για ελεύθερη αγορά πρόκειται, υπάρχει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης και όλα τα σχετικά!

Μπορεί ακόμη να πει ο καθένας ότι ναι μεν δώδεκα ευρώ αλλά ο καλός επιχειρηματίας έκοψε απόδειξη…

Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια την απόδειξη την απαίτησαν οι πελάτες καθώς ο λογαριασμός για τις δύο ξαπλώστρες τους έπεσε βαρύς!

Μπορεί ακόμη να πείτε ότι θα μπορούσαν να πάρουν την καρεκλίτσα από το σπίτι τους ή να απλώσουν την πετσετούλα τους στην άμμο..

Βέβαια στις παραλίες που έχουν εκχωρηθεί σε ιδιώτες για εκμετάλλευση δεν υπάρχει χώρος όχι για να απλώσει κάποιος πετσέτα αλλά ούτε για ανασάνει, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..

Φυσικά υπάρχουν άλλες περιοχές τις χώρες, όπως για παράδειγμα η Μύκονος όπου οι ξαπλώστρες χρεώνονται και παραπάνω.. Μπορεί ξαφνικά στην Ήπειρο να την είδαμε… Μύκονος, αλλά το ζητούμενο είναι να συνέλθουμε πριν να είναι πολύ αργά!

Πηγή: epiruspost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10