search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:42
MENU CLOSE

Στο σφυρί το σπίτι των Μπέκαμ στην Κυανή Ακτή – Είναι «στοιχειωμένο»; (Photos)

14.08.2016 16:01
Στο σφυρί το σπίτι των Μπέκαμ στην Κυανή Ακτή - Είναι «στοιχειωμένο»; (Photos) - Media

 

Έτοιμοι να αποχαιρετήσουν το υπερπολυτελές σπίτι που αγόρασαν πριν μερικά χρόνια στη νότια Γαλλία, φαίνεται πως είναι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Το διάσημο ζευγάρι σπάνια χρησιμοποιεί την εν λόγω έπαυλη, που βρίσκεται στην Κυανή Ακτή και γι’ αυτό την βγάζει στο «σφυρί» για 2.4 εκατ. δολάρια. Η επικείμενη πώληση, σημαίνει ουσιαστικά πως τα 5 εκατομμύρια που χάλασε η Βικτόρια Μπέκαμ για να ανακαινίσει το κτίριο, πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων.

Η έπαυλη είχε αγοραστεί με πρωτοβουλία της Βικτόρια για 1,5 εκατ. λίρες το 2003. Αν τελικώς το σπίτι πιάσει την τιμή που έχει οριστεί αυτό θα σημαίνει απώλεια αρκετών εκατομμυρίων για το δημοφιλές ζευγάρι. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ δεν επισκέπτονται πια την πολυτελή γαλλική έπαυλη, καθώς μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Λονδίνου και Λος Άντζελες.

Το σπίτι έχει έξι υπνοδωμάτια, μια τεράστια πισίνα με θέα, ένα εκκλησάκι αλλά και ένα… φάντασμα, όπως αναφέρει η Daily Mail, το οποίο μπορεί να αποτελεί και την αιτία που το ζευγάρι θέλει να πουλήσει το σπίτι. Συγκεκριμένα, η Daily Mail γράφει σε δημοσίευμά της πως το σπίτι είναι «στοιχειωμένο» από έναν πρώην ιδιοκτήτη του, που αυτοκτόνησε μέσα σε αυτό.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Βικτώρια Μπέκαμ -όπως ισχυρίζεται η Daily Mirror- είχε αρνηθεί να μείνει στο σπίτι επειδή πίστευε και η ίδια ότι είναι στοιχειωμένο…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:35