search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:11
MENU CLOSE

Πυροσβέστης έχασε τη ζωή του σε κατάσβεση πυρκαγιάς στη Βοιωτία

14.08.2016 16:35
Πυροσβέστης έχασε τη ζωή του σε κατάσβεση πυρκαγιάς στη Βοιωτία - Media

 

Τραγική εξέλιξη είχε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη 1:30 το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Παρόρι Βοιωτίας.

Γύρω στις 5 το απόγευμα έχασε την ζωή του 49χρονος πυροσβέστης πενταετούς θητείας ενώ είχε μεταβεί σε σημείο με συναδέλφους του για να συμμετάσχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική ο 49χρονος ήταν πλήρωμα πυροσβεστικού οχήματος μαζί με άλλους συναδέλφους του και όταν έφτασαν στο σημείο όπου είχαν διαταχθεί και πριν αρχίσουν την κατάσβεση, τους είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και λιποθύμησε. Οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν αλλά μάταια και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λειβαδιάς. Εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια αλλά τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν κατά την νεκροτομή που θα γίνει την Τρίτη.

Η πυρκαγιά σύμφωνα με την Πυροσβεστική είναι σε εξέλιξη κοντά στο χωριό Άγιος Γεώργιος αλλά βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις σε όλη την περιοχή προκειμένου να εμποδίσουν την εξάπλωσή της

Σε εξέλιξη είναι και η πυρκαγιά στα Καλύβια Αττικής η οποία καίει χαμηλή βλάστηση στο κορυφή του λόφου Όλυμπος ενώ υπάρχουν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής που την κρατούν προς το παρών σε απόσταση από τα σπίτια.

«Ας είναι ο τελευταίος άνθρωπος που χάνεται στις πυρκαγιές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα, τα μέλη του οποίου και εφέτος δίνουν άνιση μάχη με τις φωτιές. Άνθρωποι που με ελάχιστα μέσα δίνουν τα πάντα για την ασφάλεια των υπολοίπων. Τους ευχαριστούμε», αναφέρει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52