search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:01
MENU CLOSE

Η στιγμή που αεροπλάνο «βουτάει» στη θάλασσα (Video)

15.08.2016 15:02
Η στιγμή που αεροπλάνο «βουτάει» στη θάλασσα (Video) - Media

 

Το σόου περιελάμβανε επικίνδυνες μανούβρες στον αέρα από τους πιλότους των αεροπλάνων. Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει όσα θα ακολουθούσαν. Η κάμερα «συνέλαβε» τη στιγμή που ένα από αεροσκάφη παρουσίασε μηχανική βλάβη και ο πιλότος άρχισε να το κατευθύνει σε αναγκαστική προσγείωση στη θάλασσα.

Το σόου στο Herne Bay είχε ξεκινήσει και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν μαζευτεί στην παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και το υπέροχο θέαμα. Το μικρό αεροσκάφος ξεκίνησε το «νούμερό» του, ωστόσο αντί να παίρνει ύψος, άρχισε να χάνει και να πλησιάζει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Τελικά, το αεροπλάνο βούτηξε στη θάλασσα, λίγα μόλις μέτρα από την παραλία. Το αεροσκάφος έπεσε με το μπροστινό του μέρος στο νερό και γύρισε τούμπα, εγκλωβίζοντας τον πιλότο του. Αμέσως έτρεξαν οι θαμώνες να βοηθήσουν, καθώς ο άνθρωπος που βρισκόταν μέσα κινδύνευε είτε να πνιγεί, είτε να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:59