search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Το παρών στο Κομμένο Άρτας δίνει ο Αλέξης Τσίπρας – 73 χρόνια από τη σφαγή από τους ναζί

16.08.2016 07:08
Το παρών στο Κομμένο Άρτας δίνει ο Αλέξης Τσίπρας - 73 χρόνια από τη σφαγή από τους ναζί - Media

 

Παρουσία για πρώτη φορά Έλληνα πρωθυπουργού, αρχίζουν οι εκδηλώσεις μνήμης για την σφαγή στο Κομμένο Άρτας σαν σήμερα πριν από 73 χρόνια στις 16 Αυγούστου του 1943 από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει φτάσει στο μαρτυρικό χωριό συνοδευόμενος από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, ενώ τον υποδέχθηκαν ο β’ αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Βαρεμένος, βουλευτές και ο Δήμαρχος του Δήμου Νικολάου Σκουφά, στον οποίο ανήκει το Κομμένο, κ. Ευστάθιος Γιαννούλης

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, θα τελεστεί τρισάγιο στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και στην συνέχεια θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία του χωριού στον χώρο που βρίσκεται το μνημείο των θυμάτων της σφαγής.

Θα ακολουθήσει, σύμφωνα με το πρόγραμμα, χαιρετισμός του Πρωθυπουργού και στη συνέχεια θα γίνει προσκλητήριο των θυμάτων της θηριωδίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37