search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:45
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: Η εκλογολογία από τη ΝΔ και κάποια ΜΜΕ έχει καταντήσει γραφική

16.08.2016 07:44
Γεροβασίλη: Η εκλογολογία από τη ΝΔ και κάποια ΜΜΕ έχει καταντήσει γραφική - Media

 

Έχει καταντήσει γραφική η εκλογολογία που συντηρείται από τη Νέα Δημοκρατία και μερίδα των ΜΜΕ, τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με δήλωση της στο Real.gr, και κατηγορεί για ανευθυνότητα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος έως το 2019.

«Η εκλογολογία που συντηρείται από τη Νέα Δημοκρατία και μερίδα των ΜΜΕ έχει καταντήσει γραφική», αναφέρει στη δήλωση της η κ. Γεροβασίλη και προσθέτει: «Όταν στελεχώνονται νοσοκομεία, βλέπουν εκλογές. Όταν παίρνονται νέες πρωτοβουλίες στην κοινωνική πολιτική, ξαναβλέπουν εκλογές. Ακόμη κι όταν γίνεται υπουργικό συμβούλιο (πράγμα άγνωστο για την πρώην κυβέρνηση της ΝΔ) το θεωρούν προμήνυμα εκλογών. Η ΝΔ επαναλαμβάνει την ανευθυνότητα της προηγούμενης αξιολόγησης σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αναρριχηθεί στην εξουσία. Χωρίς πολιτικό λόγο ουσίας, χωρίς προτάσεις, χωρίς καν αντίληψη της πραγματικότητας. Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας απρόσκοπτα και την υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο μας ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες, έως το 2019».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41