search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:52
MENU CLOSE

Ένσταση η Ελλάδα για το μετάλλιο του Γιαννιώτη – Με αίτημα να δοθούν δυο χρυσά

16.08.2016 15:06
Ραγκούσης: Το ΚΙΝΑΛ έχει καταντήσει ένα μονοψήφιο και μικρό κόμμα - Media

 

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής στην Βραζιλία κατέθεσαν ένσταση για το μετάλλιο του Γιαννιώτη, προκειμένου να δοθούν δυο χρυσά μετάλλια, και θα περιμένουν την απόφαση των διοργανωτών.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε μετά από συγκλονιστική προσπάθεια το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα με τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Φέρι Βέερτμαν. Για αυτό και τα μέλη της ελληνικής αποστολής μετά την απονομή κατέθεσαν ένσταση για απονομή δυο χρυσών μεταλλίων αφού οι δυο αθλητές είχαν ακριβώς τον ίδιο χρόνο.

Το σκεπτικό των ανθρώπων της αποστολής έχει να κάνει και με το δεδικασμένο που υπήρξε στην κολύμβηση και στα 100 μέτρα πεταλούδα όπου δόθηκαν τρία ασημένια μετάλλια.

Δύσκολα βέβαια θα βγει κάτι απ’ αυτή την ένσταση όπως έλεγε και ο προπονητής του Γιαννιώτη, ο Νίκος Γέμελος, που τόνισε: “Δεν έχουμε τύχη, δύσκολα θα κερδηθεί αυτή η ένσταση” . Μάλιστα και ο Σπύρος Γιαννιώτης είχε τονίσει με δηλώσεις του: “Ο Ολλανδός κέρδισε δίκαια. Η δεύτερη θέση για μένα είναι σαν πρώτη. Νιώθω μέσα μου απίστευτη χαρά”. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33