search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:41
MENU CLOSE

Συγχαρητήρια σε Γιαννιώτη από ΠτΔ και πολιτικούς αρχηγούς

16.08.2016 16:20
Συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση στη θάλασσα από τον ασημένιο ολυμπιονίκη Σπ. Γιαννιώτη (video) - Media

 

Τηλεγράφημα με το οποίο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Σπύρο Γιαννιώτη για το ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο που κατέκτησε στην κολύμβηση στα 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η μεγάλη Ολυμπιακή σας καταξίωση μας κάνει όλους υπερήφανους όχι μόνο για την τεράστια επιτυχία σας, αλλά και για το αθλητικό πρότυπο που εκπροσωπείτε, το οποίο είναι και πραγματικό πρότυπο ζωής. Θερμά συγχαρητήρια», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Σπύρο Γιαννιώτη για την κατάκτηση του Ασημένιου στα 10χλμ. κολύμβησης. «Συγκλονιστική η προσπάθειά του», αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter.

«Νέος θρίαμβος για τον ελληνικό αθλητισμό. Ο πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα 10χλμ κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Θερμά συγχαρητήρια στον σπουδαίο κολυμβητή». Με αυτά τα λόγια συνεχάρη ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, τον αργυρό Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Υποπλοίαρχο (Ο) Σπύρο Γιαννιώτη ΠΝ ο οποίος κατέκτησε μετά από μια  συγκλονιστική κούρσα, στα 10 χιλιόμετρα μαραθώνιας κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, το ασημένιο μετάλλιο (χάνοντας στη λεπτομέρεια) το χρυσό: «Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Σπύρο που πάλεψε στα 36 του χρόνια για να μας κάνει περήφανους που είμαστε Έλληνες».

Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο, μετά από έναν αγώνα που μας συγκλόνισε, γράφοντας ιστορία.

Τα χιλιάδες μίλια κολύμβησης σε δύσκολες ανοιχτές θάλασσες έφεραν τη δικαίωση των κόπων του και της σκληρής προσπάθειας πολλών ετών.

Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη μας που κέρδισε πανάξια την πρώτη θέση στις καρδιές όλων των Ελλήνων».

«Τρομερός Σπύρος Γιαννιώτης στον τελευταίο του αγώνα μας έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά!» αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter.

Τα ολόψυχα συγχαρητήριά μας εκφράζουμε στον κορυφαίο αθλητή Σπύρο Γιαννιώτη για την κατάκτηση του αργυρού ολυμπιακού μεταλλίου στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης σε ανοικτή θάλασσα, αναφέρεται στο συγχαρητήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεινός μαχητής, ο Σπύρος Γιαννιώτης αποτελεί πρότυπο όχι μοναχά για τις παγκόσμιες διακρίσεις και τα μετάλλια που κατέκτησε, αλλά κυρίως διότι υπηρέτησε με μοναδικό τρόπο το ευ αγωνίζεσθαι. Το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο αποτελεί το επιστέγασμα μιας λαμπρής αθλητικής πορείας.

Θερμά συγχαρητήρια, ακόμη, στον προπονητή του αλλά και σε όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του σε κάθε στιγμή της ζωής και των αγώνων του» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η “Χρυσή” νίκη, που πέτυχες, με τον απίθανο τερματισμό, ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη, αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια» αναφέρει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας στο συγχαρητήριο μήνυμα που απέστειλε στον ασημένιο Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη.

«Συγχαρητήρια, επίσης, στον προπονητή σου κι όσους σου στάθηκαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σου. Είναι το επιστέγασμα μιας λαμπρής πορείας που συνολικά αποτελεί παράδειγμα αγωνιστικότητας και σεμνότητας για κάθε νέο αθλητή» αναφέρει ο κ. Κουτσούμπας.

Στην κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου από τον Σπύρο Γιαννιώτη στην κολύμβηση των 10 χιλιομέτρων αναφέρθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά η οποία σε ανάρτηση της στα Social media έγραψε: «Απίθανος Σπύρος Γιαννιώτης σε έναν συγκλονιστικό αγώνα. Αστείρευτη δύναμη, μεγάλο πάθος, γενναία ψυχή. Γεννημένος πρωταθλητής. Συγχαρητήρια!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:40