15/10/2019 13:48:46
5.12.2009

Πρόταση έκπληξη από Ισπανία

Πρόταση έκπληξη από Ισπανία με άρωμα...Αμερικής για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Σήμερα τελευταία ημέρα κατάθεσης προσφορών εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενη η εταιρεία Onyx Hellenic με διευθύνοντα σύμβουλο τον κ.Πάνο Ξενοκώστα,γαμπρό του εφοπλιστή Καρρά, γνωστού από την εμπλοκή του στα διοικητικά της ΑΕΚ και της Προοδευτικής. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία του ισπανικού ναυπηγικού κολοσσού Navandia,ο οποίος είχε εμπλακεί στη ναυπήγηση των ισπανικών φρεγατών.Οι οποίες φρεγάτες έχουν το αμερικανικό οπλικό σύστημα AEGIS που οι Αμερικανοί θέλουν σώνει και καλά να το βάλουν και στις δικές μας φρεγάτες.

Ο λόγος της επιμονής είναι ότι θέλουν να χρησιμοποιούν τα πλοία μας σε διάφορες αποστολές εκτός Αιγαίου και το θεωρούν απαραίτητο.Ποιος το φτιάχνει το AEGIS; Η γνωστή από τα 160 F-16 που μας έχει πουλήσει Lockheed Martin!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.