search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40
MENU CLOSE

Πρόταση έκπληξη από Ισπανία

05.12.2009 19:25

Πρόταση έκπληξη από Ισπανία με άρωμα…Αμερικής για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Πρόταση έκπληξη από Ισπανία με άρωμα…Αμερικής για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Σήμερα τελευταία ημέρα κατάθεσης προσφορών εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενη η εταιρεία Onyx Hellenic με διευθύνοντα σύμβουλο τον κ.Πάνο Ξενοκώστα,γαμπρό του εφοπλιστή Καρρά, γνωστού από την εμπλοκή του στα διοικητικά της ΑΕΚ και της Προοδευτικής. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία του ισπανικού ναυπηγικού κολοσσού Navandia,ο οποίος είχε εμπλακεί στη ναυπήγηση των ισπανικών φρεγατών.Οι οποίες φρεγάτες έχουν το αμερικανικό οπλικό σύστημα AEGIS που οι Αμερικανοί θέλουν σώνει και καλά να το βάλουν και στις δικές μας φρεγάτες.

Ο λόγος της επιμονής είναι ότι θέλουν να χρησιμοποιούν τα πλοία μας σε διάφορες αποστολές εκτός Αιγαίου και το θεωρούν απαραίτητο.Ποιος το φτιάχνει το AEGIS; Η γνωστή από τα 160 F-16 που μας έχει πουλήσει Lockheed Martin!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40