search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:24
MENU CLOSE

Ανακαλούνται MERCEDES-BENZ για ελαττωματικό εξάρτημα

17.08.2016 08:17
Ανακαλούνται MERCEDES-BENZ για ελαττωματικό εξάρτημα - Media

 

Πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων MERCEDES-BENZ μοντέλα C-Class της κατασκευαστικής σειράς 205 εκτελεί η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση περιλαμβάνει 261 οχήματα, ημερομηνίας παραγωγής από 18/08/2014 έως 13/05/2016, στα οποία θα μπορούσε να λυθεί ο βιδωτός σύνδεσμος μεταξύ του σωλήνα υψηλής πίεσης και της αντλίας υψηλής πίεσης. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μια διαρροή καυσίμου. Σε περίπτωση που το καύσιμο διαρρεύσει στο δρόμο, αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο ατυχήματος για τα οχήματα που ακολουθούν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση γραμμής καυσίμου υψηλής πίεσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15